MasterChef: «Έπαθα σοκ όταν είδα την Μαριάννα να ανοίγει το στόμα της» | Video

masterchef-έπαθα-σοκ-όταν-είδα-την-μαριάννα-να-996330

Στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης ο πατέρας της Μαριάννας από το Masterchef, Νίκος Πουλμέντης. Ο βραβευμένος σεφ μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούν στις ΗΠΑ εξαιτίας του κορονοϊού αλλά και για την επιστροφή της κόρης του στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Τους έκανε άνω – κάτω. Εγώ της είχα πει από πριν «μην ανοίξεις το στόμα σου, μην πεις τίποτα» γιατί αυτό θέλουν. Όχι δεν με άκουσε, δεν με άκουσε καθόλου. Έπαθα σοκ. Σε αυτά τα παιχνίδια τους βάζουν να τα κάνουν αυτά. Θέλουν να βγάλουν ίντριγκα και χαμό και όταν ένα παιδί 20 χρονών έχει παρορμητισμό… αλλά έπρεπε να κρατήσει κλειστό το στόμα της. Εγώ της είπα ότι δεν έπρεπε να εκφραστεί έτσι, έπρεπε να είναι πιο ήπια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πουλμέντης.

«Έχω πει στη Μαριάννα ότι θέλω να μιλάμε μόνο μαγειρικά. Θεωρώ ότι το Masterchef της έκανε καλό για να δει τη μαγειρική από μία άλλη οπτική γωνία», πρόσθεσε ο καταξιωμένος σεφ.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της Ηλία Κιαζόλι, ο Νίκος Πουλμέντης τόνισε: «Η Μαριάννα μου λέει «ξέρεις αυτός είναι φίλος μου»… Εγώ τον είδα εκτός παιχνιδιού. Η πόρτα για το παιδί μου είναι ανοικτή για όποτε θέλει, όχι για τον Ηλία. Από την καλή της την καρδιά, η μικρή προφανώς ήθελε να στηρίξει κάποιο φίλο της, του είπε να έρθει».

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook