Z MAGAZINE

Masterchef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε τα 10.000 ευρώ του Green Award | Video

Στο συμβούλιο της εβδομάδας του MasterChef οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν την κόκκινη ομάδα, που κατάφερε να κερδίσει την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας, στο φετινό Green Award που στο τέλος του επεισοδίου της Παρασκευής (8/4), χάρισε σε κάποιον 10.000 ευρώ.

Μετά από υπόδειξη του αρχηγού Γιάννου Σδούγκα, ο Νίκος Παπαϊωάννου προκρίθηκε απευθείας στην τελική δοκιμασία για τη διεκδίκηση του επάθλου, ενώ ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν εκείνος που μέσα από την πρώτη δοκιμασία πρόκρισης με βασικό υλικό την αγκινάρα, κέρδισε τη θέση του στον τελικό του Green Award.

Ένα τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό, όμως, έψαχνε χθες Παρασκευή (8/4) τον κάτοχο του. Το Mystery Box έκρινε τον τρίτο και τελευταίο φιναλίστ. Το κουτί αυτή τη φορά περιείχε υλικά δεύτερης διαλογής, τα οποία αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε στις κουζίνες και τις περισσότερες φορές τα πετάμε.

Μια από τις συμμετέχουσες του MasterChef που διεκδίκησε το Green Award των 10.000 ευρώ ήταν η Ελπίδα. Όμως το πιάτο της σεφ δε γινόταν να μην… τσιγκλήσει τους κριτές, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να δίνει ρέστα και τους επίδοξους μάγειρες να σκάνε στα γέλια.

Τα καλύτερα πιάτα ύστερα από την δοκιμασία του Mystery Box είχαν η Καλλιόπη και ο Νικήτας.

Με απόφαση των κριτών ο Νικήτας Μπατσικούρας ήταν ο παίκτης που πέρασε στον τελικό, όπου εκεί αντιμετώπισε τον Νίκο και τον Πάνο.

Ο δρόμος για την κατάκτηση του Green Award και του επάθλου των 10.000 ευρώ για τους τρεις διαγωνιζόμενους πέρασε από μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής, με καλεσμένο τον διακεκριμένο chef Τάσο Μαντή.

Σε μια δοκιμασία για γερά «μαγειρικά» νεύρα και με υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις, που απαιτούσε συγκέντρωση, στοχοπροσήλωση και ψυχραιμία.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πιάτα έπρεπε να ετοιμάσουν οι διαγωνιζόμενοι με βασικό υλικό το χέλι. Νικήτας και Νίκος «κονταροχτυπήθηκαν» για την πρώτη θέση.

Νικητής του πολυπόθητου «Πράσινου» επάθλου άρα και πλουσιότερος κατά 10.000€ αναδείχτηκε τελικώς ο Νικήτας, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματός του συγκινήθηκε. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και ο guest κριτής του έβαλαν 28 βαθμούς.

«Όταν έσκασε και το τελευταίο 7αρι. Καταλαβαίνεις ότι κερδίζεις είσαι έτοιμος να κλάψεις, να συγκινηθείς. Αλλά απότομα έρχεται μια πολύ μεγάλη χαρά μέσα μου γιατί ξέρω ότι τα λεφτά αυτά θα πιάσουν τόπο, δε θα είναι σπατάλη και πιάνουν τόπο οι τόσες προσπάθειες. Όλα αυτά που μου έδωσαν οι δικοί μου άνθρωποι. Δεν είναι μόνο το έπαθλο, είναι η πορεία. Δεν το είχα στο μυαλό μου όλο αυτό το πράγμα σήμερα», δήλωσε πανευτυχής ο Νικήτας μετά τη νίκη του.

newsbeast.gr

Recent Posts

Έτσι έδρασαν οι ανήλικοι που μπήκαν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Χανιά – Καρέ – καρέ οι κινήσεις τους και η σύλληψή τους από την Αστυνομία | Video

Μέσα στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών την ώρα που ανενόχλητοι έκλεβαν το κατάστημα, έπιασε η αστυνομία…

40 λεπτά ago

6 τομείς στη ζωή σου που πρέπει να θέτεις όρια

Ο καθορισμός ορίων είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση υγιών σχέσεων τη διασφάλιση της ευημερίας και…

1 ώρα ago

«Μην δω αστυνομικό μπροστά μου, θα σε σκοτώσω» – Σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Γλυφάδα

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το περιστατικό ενδοοικογενειακής…

1 ώρα ago

Καιρός: Σαββατοκύριακο με ζέστη και μποφόρ – Αλλάζει το σκηνικό από Δευτέρα, 32άρια και λασποβροχές

Προχωρημένο καλοκαίρι θυμίζει το σκηνικού του καιρού από σήμερα, Σάββατο (13.04.24) και τις αμέσως επόμενες…

1 ώρα ago

5 σχέδια που κάνουν το μανικιούρ σε απαλές αποχρώσεις πιο ενδιαφέρον

Ποιος είπε ότι το μανικιούρ σε απαλές αποχρώσεις πρέπει να είναι βαρετό; Η αλήθεια είναι…

1 ώρα ago

Μπαμπάς για πέμπτη φορά ο Πύρρος Δήμας – Οι πρώτες δηλώσεις και το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο

Γονείς έγιναν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα αφού ήρθε στον κόσμο η κόρη…

1 ώρα ago