MasterChef: Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαργαρίτας

masterchef-αυτός-είναι-ο-σύντροφος-της-μαργαρί-1206805

Η Μαργαρίτα είναι μία από τις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. Η παίκτρια του MasterChef είναι ερωτευμένη και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στον σύντροφό της, Χρήστο. Μία από τις φορές που μίλησε για τον σύντροφό της ήταν όταν κέρδισε τα 10.000 ευρώ. “Χρήστο, βρήκαμε τα λεφτά για τον γάμο. Μετά μην μου λες ότι δεν έχουμε λεφτά για γάμους και τέτοια. Ράψου, βρες κοστούμι, κούρδισε το μπουζούκι σου και πάμε. Εγώ θα σε πάρω όταν βγούμε από εδώ και ας μην με θες”, δήλωσε μιλώντας στην κάμερα.

Ο σύντροφος της Μαργαρίτης είναι pastry chef και έχει δουλέψει σε πολλά γνωστά ξενοδοχεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Eκτός από τη ζαχαροπλαστική λατρεύει και το μπουζούκι και μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μαργαρίτας είναι ένας πολύ καλός μουσικός! Στον λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες του με τη Μαργαρίτα και δηλώνει τη στήριξή του, τονίζοντας πόσο περήφανος είναι για εκείνη.

«Καμάρι! Τιμή και περηφάνια γι΄αυτό εδώ το πλάσμα! Δεν έχω λόγια, αξίζεις τα καλύτερα! Ήσουν, είσαι και θα είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου μέσα και έξω από το παιχνίδι», έγραψε ο σύντροφός της παίκτριας όταν πρόσφατα η Μαργαρίτα αποχώρησε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook