MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Τι ζήτησε από τους κριτές

masterchef-αυτός-είναι-ο-παίκτης-που-αποχώρησε-1451429

Η τελική πεντάδα του MasterChef 2022 είναι γεγονός, καθώς το βράδυ της Δευτέρας αποχώρησε ένας ακόμη παίκτης από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Καλλιόπη βρίσκεται ήδη στη χρυσή τετράδα του διαγωνισμού μαγειρικής, με τους υπόλοιπους πέντε παίκτες να μαγειρεύουν στην τελευταία δοκιμασία του Mystery Box για να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Οι τρεις κριτές ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να φέρουν στα πιάτα τους αναμνήσεις που τους συνδέουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα οι παίκτες μαγείρεψαν έχοντας στο πλευρό τους τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, τα οποία από τον εξώστη έστελναν όλη τους τη θετική ενέργεια.

Νικήτρια σε αυτό το συναισθηματικά φορτισμένο Mystery Box αναδείχθηκε η Ελπίδα, η οποία στο άκουσμα του ονόματός της ξέσπασε σε κλάματα. Την Ελπίδα ακολούθησε στον εξώστη ο Γιάννος που έκανε τη δεύτερη πιο δυνατή προσπάθεια. «Χαίρομαι για το αποτέλεσμα μου έδωσε δύναμη το σημερινό. Είδα τους γονείς μου. Το μήνυμα ήταν πολύ συγκινητικό», δήλωσε ο Γιάννος, αφιερώνοντας το πιάτο του στους γονείς και την αδερφή του.

Στη συνέχεια οι κριτές ανακοίνωσαν τον παίκτη που είχε τη χειρότερη προσπάθεια. Αυτός ήταν ο Χριστόφορος, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef. Όλοι οι συμπαίκτες του είχαν να πουν τα καλύτερα για τον Χριστόφορο, που λίγο πριν αποχωρήσει ζήτησε από τους Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος να βάλουν την υπογραφή τους σε ένα λευκό πιάτο για το πάρει μαζί του ως λάφυρο. “Θα το κορνιζάρω. Είναι από τα πιο ωραία δώρα για εμένα” δήλωσε ο Χριστόφορος.

 

Η τελική πεντάδα του MasterChef:

  • Καλλιόπη
  • Παναγιώτης
  • Γιάννος
  • Νικήτας
  • Ελπίδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook