MasterChef: Ατάκες – μαχαιριά από τον Σωτήρη Κοντιζά στους παίκτες!

masterchef-ατάκες-μαχαιριά-από-τον-σωτήρη-κο-857942

Για δεύτερη μέρα οι παίκτες του MasterChef παρέμειναν στον Παρνασσό για το δεύτερο μέρος αυτής της ομαδικής δοκιμασίας. Την πρώτη μέρα, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού μαζί με τον καλεσμένο σεφ, Απόστολο Τραστέλη, δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι και τα… είπαν ένα χεράκι στους παίκτες.

Πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους της δοκιμασίας, οι τρεις σεφ τους εξέφρασαν τα παράπονά τους για την χθεσινή αποτυχία και τους προειδοποίησαν για τη συνέχεια του διαγωνισμού.

«Ζητήσαμε ειλικρίνεια. Δεν εννοούμε να είστε ειλικρινείς προς εμάς, πρέπει να είστε ειλικρινείς προς τους ίδιους σας τους εαυτούς. Για να σας πούμε κι εμείς την άποψή μας και να βελτιωθείτε, να διορθώσετε τα λάθη σας. Αυτό είναι το νόημα. Κακά τα ψέματα, κάποια από τα πιάτα που δοκιμάσαμε χθες, αν μας τα είχατε φέρει στις οντισιόν, πολύ πιθανό να μην είχατε πάρει ποδιά. Θα σας συμβουλέψω το εξής: Διώξτε τα βαρίδια που έχετε βάλει ανάμεσα σε εσάς και τη μαγειρική.

Δεν ξέρω γιατί έχει συμβεί αυτό. Καταλαβαίνω ότι έχουμε προχωρήσει και υπάρχει μαζεμένη κούραση, αλλά πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο που εξαρχής βάλατε πριν μπείτε στον διαγωνισμό, να το κλειδώσετε και να πάτε με φόρα προς αυτόν. Αφήστε τα βαρίδια που έχετε βάλει, αφήστε τη διπλωματία, αφήστε το πώς φαίνεστε και μαγειρέψτε, μαγειρέψτε νόστιμα πιάτα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Αυτό που μας στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι είχαμε να κρίνουμε μεταξύ κακών και λιγότερο κακών πιάτων. Πραγματικά, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε γιατί ξέρουμε το επίπεδό σας, ξέρουμε τι μπορείτε να κάνετε και χθες απλά δεν το κάνατε. Περιμένουμε να δούμε μεγάλα πράγματα από εσάς και στο σημείο που βρισκόμαστε τα θέλουμε. Οκ;», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook