MasterChef 5: Οι φοιτητικές αναμνήσεις προκάλεσαν χαμό στο πλατό | Video

masterchef-5-οι-φοιτητικές-αναμνήσεις-προκάλεσ-1209373

Μετά τις επιστροφές των τεσσάρων παικτών, με μερικούς από εκείνους να έχουν αποχωρήσει πρόωρα από τον διαγωνισμό και άλλους, που έφτασαν ως την πρώτη οκτάδα, να χάνουν την ποδιά τους στις μονομαχίες, το MasterChef 5 συνέχει το βράδυ της Δευτέρας με την τελική δωδεκάδα.

Οι φιλόδοξοι μάγειρες του MasterChef 5 αιφνιδιάστηκαν με ένα Mystery Box, που τους θύμισε τη φοιτητική του ζωή.

Με ότι έχει απομείνει λοιπόν, κλήθηκαν να μαγειρέψουν μπροστά στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με ζητούμενο ένα εξαιρετικό πιάτο, άξιο της θέσης, που κατέχουν πλέον στον διαγωνισμό.

Ο Στέφανος Χιλάς αποχώρησε και το γράμμα που άφησε ήταν γεμάτο «καρφιά»

Ο Στέφανος Χιλάς αποχώρησε οριστικά από το MasterChef 5 αφού το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές του διαγωνισμού είχε αστοχίες.

Ο παίκτης, λίγο πριν κλείσει οριστικά πίσω του την πόρτα του MasterChef έγραψε ένα γράμμα για τους συμπαίκτες του.

Μέσα σε λίγες γραμμές αποχαιρέτησε τους φίλους του ενώ δεν έλειψαν και τα.. καρφιά.

«Ελπίζω να κερδίσεις εσυ Μαργαριταράκι γιατί έχεις την πιο όμορφη ψυχή από όλους και το αξίζεις», ανέφερε μεταξύ άλλων στο γράμμα του ο Στέφανος.

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του MasterChef, ζήτησε συγγνώμη από τη Λία, τον Τζαμάλ, τον Τσιοβάνι, τον Παύλο και την Ανούς, αλλά όπως είπε αυτή είναι η τετράδα που θα ήθελα να δει στον τελικό.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα «καρφιά» αφού όπως είπε όσοι δεν ανέφερε του είναι… αδιάφοροι.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης δε μάσησε τα λόγια του για τη Μαρίνα Ντεμολλάι

Η πρώτη δοκιμασία του MasterChef μετά τις επιστροφές οι οποίες καθόρισαν την τελική δωδεκάδα έχει άρωμα φοιτητικής ζωής.

Το Mystery Box βρέθηκε μπροστά στους παίκτες και εκείνοι πρέπει να δημιουργήσουν ευφάνταστα πιάτα αντίστοιχα της φάσης που βρίσκονται στο διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και δε μάσησε τα λόγια του για τη Μαρίνα Ντεμολλάι καθώς ανέφερε πως μεταφέρει στους υπόλοιπους παίκτες πράγματα απ’ έξω που δεν ισχύουν.

Υπενθυμίζεται πως τόσο η Μαρίνα όσο και ο Ιωάννης είχαν αποχωρήσει από το MasterChef και έτσι είχαν την ευκαιρία να δουν τα επεισόδια και να σχηματίσουν γνώμη για το τι προβάλλεται προς τα έξω.

Το twitter προσκύνησε τη φοιτήτρια Μαργαρίτα Νικολαΐδη- «Είσαι μια από μας!»

Το Mystery Box με το οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι οι παίκτες του MasterChef 5 το βράδυ της Δευτέρας είχε άρωμα φοιτητικής ζωής.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησαν από τους υποψήφιους μάγειρες ευφάνταστα πιάτα με τα εναπομείναντα φαγώσιμα τα οποία υπήρχαν εντός του.

Οι κριτές, περνούσαν από τους παίκτες του MasterChef και τους ρωτούσαν τι περιλάμβανε το ψυγείο τους όσο εκείνοι ήταν φοιτητές.

Η Μαργαρίτα απάντησε πως το δικό της ψυγείο όσο ήταν φοιτήτρια είχε μόνο υλικά για τοστ και τα πως όλα τα λεφτά της τα χάλαγε σε πίτσες και σουβλάκια.

Σε αυτήν την απάντηση προσκύνησαν οι χρήστες του twitter που είδαν τα πρόσωπα της στην παίκτρια του MasterChef.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook