MasterChef 2023 spoiler: Ο Πορφύρης καθορίζει το Mystery Box – Ποιος παίρνει το εισιτήριο για τον ημιτελικό

masterchef-2023-spoiler-ο-πορφύρης-καθορίζει-το-mystery-box-ποιος-1692236

Το MasterChef 2023 με νέο επεισόδιο και υψηλό βαθμό δυσκολίας στο τελευταίο Mystery Box της χρονιάς, όπου ο Γιώργος Πορφύρης εξαντλεί τα πλεονεκτήματα της ομαδικής δοκιμασίας.

Φτάσαμε στην τελική 7άδα, μετά από την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι. O οποίος μπορεί να ήταν φαβορί και να επέστρεψε ανανεωμένος και διαβασμένος στο MasterChef 2023, έκανε όμως μια πολύ σημαντική παράβλεψη στο πιάτο του, με αποτέλεσμα να κλείσει την πόρτα πίσω του το βράδυ της Παρασκευής (12/5).

Αποδεδειγμένα οι τελευταίες δοκιμασίες έκαναν ξεκάθαρο ότι το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο και να στερήσει τη θέση στο διαγωνισμό. Όλοι οι μάγειρες οφείλουν να μην αφήσουν τίποτα να τους αποπροσανατολίσει από τον στόχο τους. Ο οποίος είναι η κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ.

Βρισκόμαστε δυόμιση εβδομάδες πριν τον τελικό και για την ακρίβεια στο τελευταίο Mystery Box για το MasterChef 2023. Το κουτί κρύβει εκλεκτά υλικά, που όλοι θα ήθελαν να υπάρχουν σε αφθονία στο σπίτι ή στις κουζίνες τους.

Επιπλέον ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεσή του ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτή τη δοκιμασία. Ενώ οι επιλογές του μπορεί να επηρεάσουν τη διαμόρφωση της τελικής εξάδας. Ποιες θα είναι τελικά οι αποφάσεις του και σε ποιους θα βάλει «μαγειρικά» εμπόδια;

Όλοι θέλουν να απολαύσουν την τελευταία φορά που θα διαγωνιστούν σε δοκιμασία Mystery Box. Αλλά ταυτόχρονα, είναι και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, αφού ξέρουν ότι πλέον κάθε νίκη είναι ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, θα το δούμε στο τέλος του επεισοδίου. Αφού θα είναι αυτός ή αυτή που θα έχει το προνόμιο να περάσει απευθείας στον ημιτελικό.

Στο Test Δημιουργικότητας οι επίδοξοι μάγειρες καλούνται να εμπνευστούν από διαφορετικό υλικό ο καθένας, που όμως δεν θα επιλέξουν οι ίδιοι. Ο νικητής του Mystery Box είναι αυτός που θα καθορίσει τις δυσκολίες για τους υπόλοιπους μέχρι να επιλεγούν αυτοί που θα βρεθούν στην επόμενη δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 2023.

Δεν υπάρχει πια περιθώριο για αστοχίες. Ακόμα κι ένα καλό πιάτο μπορεί να στείλει τον δημιουργό του σε Δοκιμασία Αποχώρησης. Ποιοι θα καταφέρουν τελικά να εξασφαλίσουν μια θέση στους έξι καλύτερους του φετινού διαγωνισμού και ποιοι θα είναι αυτοί που θα φορέσουν τις μαύρες ποδιές;

Δείτε το τρέιλερ του MasterChef 2023:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook