Master Chef: «Έκανα κατά λάθος αίτηση, ήμουν μεθυσμένος» – Άναυδοι οι κριτές | Video

master-chef-έκανα-κατά-λάθος-αίτηση-ήμουν-μεθυ-1610118

Διαγωνιζόμενος του MasterChef αποκάλυψε ότι έκανε τη δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό κατά λάθος ένα βράδυ που είχε μεθύσει. Κατάφερε να πάρει ποδιά;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο 7ος κύκλος του MasterChef στο Star με νέους επίδοξους σεφ να βάζουν τα δυνατά τους για μια θέση στον διαγωνισμό.

Ο 39χρονος Αστέρης από τη Θεσσαλονίκη θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο MasterChef 2023.

Αν και έχει σπουδάσει μαγειρική δεν ασχολήθηκε ποτέ, γιατί όταν πέθανε ο πατέρας του με τον οποίο είχαν 55 χρόνια διαφορά, έπρεπε να ακολουθήσει το επάγγελμά του κα να γίνει οδηγός λεωφορείων που στη συνέχεια άφησε για να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του πιάτου του σκεφτόταν να πάει στον διαγωνισμό φτιάχνοντας τοστ, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και ετοίμασε «Rib eye με πατάτες».

Όταν ήρθε η στιγμή να σταθεί μπροστά στους κριτές αποκάλυψε ότι έκανε τη δήλωση συμμετοχής στο MasterChef κατά λάθος ένα βράδυ που είχε μεθύσει, και όταν του τηλεφώνησαν από την παραγωγή δεν το πίστευε.

Οι κριτές δοκίμασαν το πιάτο του, τον ευχαρίστησαν για την προσπάθειά του, μιας και όπως του είπαν κατάλαβαν ότι στόχος του ήταν να ζήσει από κοντά αυτή την εμπειρία.

Του ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει δίχως να του δώσουν ποδιά.

MasterChef 7: Δείτε την audition του Αστέρη

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook