Master Chef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι! | Video

master-chef-αυτός-ο-παίκτης-αποχώρησε-από-το-παι-841339

Ήταν μία δύσκολη βραδιά για τους παίκτες του Master Chef καθώς γνώριζαν ότι η δοκιμασία θα αναδείκνυε κάποιον που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι.

Ο Ζαχίρ, ο Θάνος και ο Ντέιβιντ έπρεπε να κάνουν ένα πιάτο, πιστή αντιγραφή εκείνου με την πάπια που τους έδειξαν οι κριτές.

Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό του εαυτό με τον Ζαχίρ να έχει ξεκάθαρα την εύνοια του εξώστη, δηλαδή των συμπαικτών του που έβγαζαν και… συνθήματα και τραγουδάκια για να τον εμψυχώνουν. Όχι πως ο Θάνος και ο Ντέιβιντ δεν είχαν τη στήριξη ή τη βοήθειά τους, όμως οι παίκτες ήθελαν ξεκάθαρα να επιστρέψει στο σπίτι ο Ζαχίρ ο οποίος είναι και από τους παλιότερους παίκτες καθώς, μην ξεχνάμε πως οι άλλοι δύο, μπήκαν ξανά στο παιχνίδι απ’ όπου είχαν αποχωρήσει σε παλιότερες δοκιμασίες.

Το άγχος και η ένταση βέβαια, δεν έλειψαν, με τους διαγωνιζόμενους στη δοκιμασία να βάζουν τα δυνατά τους ώστε να παρουσιάσουν ένα σωστό πιάτο, πιστό αντίγραφο αυτού των κριτών.

Στην ώρα της κρίσης τώρα, ο Ζαχίρ, ο Θάνος και ο Ντέιβιντ παρέδωσαν τα πιάτα τους στη διάθεση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά οι οποίοι δοκίμασαν -όπως πάντα- όλα τα πιάτα και έκαναν τις αντίστοιχες παρατηρήσεις τους στους παίκτες.

Ο Ζαχίρ, όπως αποκάλυψαν μετά τη δοκιμή οι κριτές, έδωσε ένα πολύ καλό πιάτο με καλοψημένη πάπια και λίγες αστοχίες στα παρελκόμενα.

Για τον Ντέιβιντ, η κριτική δεν ήταν τόσο θετική αφού η πάπια του δεν είχε ψηθεί και καραμελωθεί σωστά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος δεν κατάφερε να καταπιεί την μπουκιά του, η πάπια ήταν τελείως άψητη.

Όσο για τον Θάνο, οι κριτές είπαν πως ο πουρές του ήταν καλός, το αχλάδι του ήταν πολύ καλά καραμελωμένο, όμως η πάπια του είχε ψηθεί παραπάνω από όσο είχαν δείξει.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook