Master Chef: Αντί να φύγει από την χώρα, κέρδισε το παιχνίδι!

master-chef-αντί-να-φύγει-από-την-χώρα-κέρδισε-τ-566959

Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής Master Chef, ο τελικός του οποίου προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής από το Star.

Ο 25χρονος νέος αναδείχθηκε νικητής με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Τσάτσιο, αφού οι κριτές Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πανος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και ο καλεσμένος Ελληνοαυστραλός σεφ Τζορτζ Καλομπάρης αποφάσισαν πως η δική του δημιουργία ήταν η καλύτερη.

Το συγκλονιστικό είναι πως ο Λάμπρος Βακιάρης, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, πριν μπει στο παιχνίδι, είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Τα σχέδιά του αυτά ανετράπησαν από την είσοδό του στο Master Chef – πόσο μάλλον και από την νίκη του!

Ο Λάμπρος Βακιάρος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, στο Lawrence της Μασαχουσέτης, στις 28 Δεκεμβρίου το 1991 και κατάγεται από τη Σάμο. Σπούδασε στην Αθήνα, στην Ελβετική σχολή Alpine Center, με την πρώτη του πρακτική να γίνεται στο “Μykonos Grace” και μετά στην Ισπανία, στο παγκοσμίως φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο “Restaurante Martin Berasatequi”, στο San Sebastian. Ακολούθησαν το “The Rich-Carlton, Abama” στην Τενερίφη, αλλά και το διάσημο Japanese εστιατόριο “Kabuki Wellington” και πάλι στην Ισπανία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο Λάμπρος ανέλαβε την κουζίνα στο “La Τerrazza Bar Restaurant” στη Ρόδο ενώ ακριβώς μετά απ’ αυτή τη συνεργασία, είχε την ιδέα να ξεκινήσει το πρώτο του επιχειρηματικό πόνημα, με τα energy bars για το “Εν Καρπώ”, στη Θεσσαλονίκη. 

Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook