Massage Body Spirit στα Χανιά : Προτεραιότητα στην ευεξία μας

massage-body-spirit-στα-χανιά-προτεραιότητα-στην-ευεξ-1066632

Το ολοκαίνουργιο «Massage Body Spirit» δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας σε ευεξία και ηρεμία σώματος και πνεύματος, επισημαίνει η ιδιοκτήτρια, κυρία Μαρία Δασκαλάκη…

Στόχος της δραστηριότητας, η οποία διανύει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, είναι να αφυπνιστούν οι Χανιώτες, ώστε να προσφέρουν στον εαυτό τους και στους δικούς τους ανθρώπους υπηρεσίες που θα ωφελήσουν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα τους, τονώνοντας έτσι τη δημιουργικότητα και την ηρεμία τους και αναβαθμίζοντας την ποιότητα της καθημερινότητάς τους.

Μασάζ, γυμναστική, διαλογισμός (υπηρεσίες σωματικής ευεξίας)… Υπηρεσίες χειρομάλαξης σε μακρύ ευέλικτο ωράριο για τους ανθρώπους του σήμερα με τις πολλές υποχρεώσεις και τον πιεσμένο χρόνο.

«Δημιουργούμε μια ιδιαίτερη συνεδρία μάλαξης με συνδυασμό πολλών τεχνικών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Με την πατενταρισμένη και κατοχυρωμένη αυτή καινοτομία που ονομάζεται Centaurius massage υπερτερούμε σε αποτελεσματικότητα και οικονομία χρόνου καθώς τα αποτελέσματα διαρκούν.

Στο εγγύς μέλλον, το «Massage Body Spirit» φιλοδοξεί να παρέχει συμπληρωματικά  υπηρεσίες Σάουνας και Χαμάμ, οι οποίες -σε συνδυασμό με τις άλλες υπηρεσίες- θα μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα ξεκούρασης, χαλάρωσης και ευεξίας, ανεβάζοντας τα Χανιά στις πρώτες θέσεις της λίστας των πόλεων με τους πιο ξεκούραστους κατοίκους, στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Διεύθυνση: Μάρκου Μπότσαρη 59, Χανιά, Τηλέφωνο: 6984555757

Facebook:  https://www.facebook.com/centauriusmassage/

Instagram:  https://www.instagram.com/centauriusmassage/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook