Μασκοφόρος με βαλλίστρα απειλεί να σκοτώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ- Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

μασκοφόρος-με-βαλλίστρα-απειλεί-να-σκ-1345207

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα ανατριχιαστικό βίντεο, στο οποίο ένας μασκοφόρος που κρατά βαλλίστρα απειλεί να δολοφονήσει τη βασίλισσα της Αγγλίας.

Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας του βίντεο πρόκειται για τον 19χρονο που συνελήφθη τα Χριστούγεννα, όταν εισέβαλε οπλισμένος στο παλάτι του Γουίντσορ. Ο 19χρονος, ονόματι Jaswant Singh Chail, κατάφερε να πηδήξει πάνω από έναν φράχτη χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια σκάλα από σχοινί και, οπλισμένος με τη βαλλίστρα του, να φτάσει σε απόσταση 500 μέτρων από τα διαμερίσματα της βασίλισσας.

Στο επίμαχο βίντεο, που φέρεται να ανέβηκε από το Snapchat του υπόπτου πριν ο ίδιος επιχειρήσει την εισβολή στο παλάτι, ένας μασκοφόρος νεαρός άνδρας κρατάει τη βαλλίστρα και μιλάει στην κάμερα, με παραμορφωμένη φωνή.

Η μάσκα που φοράει παραπέμπει στην ταινία «Ο πόλεμος των Άστρων», στην οποία αναφέρεται και στο λογύδριό του.

«Λυπάμαι για όσα έχω κάνει και για όσα θα κάνω. Πρόκειται να σκοτώσω την Ελισάβετ, βασίλισσα της Αγγλίας», λέει ο μασκοφόρος.

«Θα εκδικηθώ για λογαριασμό όσων πέθαναν στη σφαγή της Jallianwala Bagh το 1919», λέει ο νεαρός. «Θα εκδικηθώ επίσης για όσους έχουν σκοτωθεί, γελοιοποιηθεί ή υποστεί διακρίσεις εξαιτίας της φυλής τους».

«Είμαι ένας Ινδός Σιχ, ένας Σιθ. Το όνομά μου ήταν Jaswant Singh Chail, τώρα είναι Νταρθ Τζόουνς».

Στον «Πόλεμο των Άστρων», οι Σιθ είναι οι «κακοί» εχθροί των «καλών» ιπποτών Τζεντάι. Στο φόντο του βίντεο, στον τοίχο πίσω από τον ύποπτο, διακρίνεται θολά η εικόνα του Νταρθ Μάλγκους, ενός μαχητή «Σιθ» από τον Πόλεμο των Άστρων.

Η σφαγή της Jallianwala Bagh, πάλι, στην οποία αναφέρεται ο 19χρονος, πρόκειται για πραγματικό γεγονός που έλαβε χώρα στην Ινδία το 1919, όταν Βρετανοί στρατιώτες σκότωσαν περίπου 379 εξεγειρόμενους Ινδούς και τραυμάτισαν περίπου 1.200 ακόμα.

Προς το τέλος του βίντεο, ο 19χρονος ακούγεται να λέει ότι δεν πιστεύει πως θα καταφέρει να βγει ζωντανός μετά την επίθεσή του στη βασίλισσα.

Σ’ ένα γραπτό μήνυμα που κοινοποίησε στο Snapchat μαζί με το βίντεό του, ο νεαρός λέει: «Ζητώ συγγνώμη απ’ όσους αδίκησα και σε όσους είπα ψέματα. Εάν έχετε λάβει αυτό το μήνυμα, ο θάνατός μου πλησιάζει».

«Παρακαλώ μοιραστείτε το με τους πάντες και εάν μπορέσετε, με τα ΜΜΕ, εάν ενδιαφέρονται γι’ αυτό».

Το βίντεο βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας για περαιτέρω ανάλυση, ενώ ο ύποπτος βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook