Μάσκες, τέλος στους εξωτερικούς χώρους; Ανακοινώσεις Χαρδαλιά το απόγευμα

μάσκες-τέλος-στους-εξωτερικούς-χώρου-1241384

Το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους αποφασίζει σήμερα η επιτροπή Λοιμωξιολόγων, με τις σχετικές ανακοινώσεις να γίνονται εκτάκτως το απόγευμα, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα εξεταστούν πρωτίστως τα επιδημιολογικά στοιχεία αλλά εμβόλιμα θα τεθεί στο τραπέζι, λόγω καύσωνα, και το θέμα των μασκών σε εξωτερικούς χώρους.

Μάλιστα, ενδέχεται να… πετάξουμε τις μάσκες από αύριο, 24 Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση, οι ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ για το ζήτημα της μάσκας, διευκρίνισε ότι για την εφαρμογή της απόφασης θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής.

cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook