Μάσκες κάλυψης προσώπου από το Πολυτεχνείο Κρήτης στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Αντιπεριφέρειας Χανίων

μάσκες-κάλυψης-προσώπου-από-το-πολυτε-1025353

Έξι ειδικές μάσκες κάλυψης προσώπου προσέφερε το Πολυτεχνείο Κρήτης στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, για τις ανάγκες των στελεχών της Διεύθυνσης.

Τις μάσκες, που κατασκευάστηκαν από φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, παρέδωσε σήμερα ο κοσμήτορας της Σχολής ΜΠΔ και Διευθυντής του εργαστηρίου Ευφυών Συστημάτων και Ρομποτικής, Νικόλαος Τσουρβελούδης, στην εντεταλμένη Σύμβουλο Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού της Π.Ε. Χανίων, Σοφία Μαλανδράκη και στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Δημήτρη Νικολακάκη.

O κ.Νικολακάκης υπογράμμισε τη χρησιμότητα των πρωτοποριακών αυτών μασκών για την Υπηρεσία και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσουρβελούδη.

Η κ. Μαλανδράκη αφού ευχαρίστησε θερμά, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της σύνδεσης των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με την κοινωνία.

Απτό παράδειγμα η δημιουργία αυτής της προσωπίδας, που καλύπτει μια ανάγκη που προέκυψε από την παγκόσμια αλλαγή κανονικότητας λόγω της πανδημίας.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης διαπρέπει εδώ και καιρό στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας και η Περιφέρεια Κρήτης είναι σταθερά δίπλα στους επιστήμονες και θα παραμείνει αρωγός στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του νησιού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook