Μας σηκώθηκε η τρίχα – Σήκωσε το χαλί κάτω από το κρεβάτι της στο ξενοδοχείο και βρήκε…

μας-σηκώθηκε-η-τρίχα-σήκωσε-το-χαλί-κ-1301249

Υπάρχουν λόγοι που κάποια ξενοδοχεία είναι τόσο φθηνά. Ορισμένοι δεν είναι και τόσο κακοί – αφορούν τη θέση ή τις λιτές υπηρεσίες, για παράδειγμα – όμως υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να είναι έως και επικίνδυνοι, πάντως σίγουρα τρομακτικοί.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν το δωμάτιο στο οποίο έμεινε η Άντισον, μια χρήστρια του TikTok, μαζί με τη γιαγιά της.

Ξαφνικά, η Άντισον παρατήρησε ότι το χαλί που βρισκόταν ακριβώς κάτω από το κρεβάτι της είχε μια τομή.

Όπως εξήγησε στους ακολούθους της, με τη βοήθεια της γιαγιάς της σήκωσαν το κομμάτι του χαλιού. Από κάτω ανακάλυψαν ένα πορτάκι. Και όταν το άνοιξαν… δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Κάτω από το κρεβάτι υπήρχε ένα ολόκληρο μυστικό δωμάτιο, απολύτως σκοτεινό και άδειο. Το μόνο που είχε στο εσωτερικό του ήταν ιστοί από αράχνες.

Η Άντισον έγραψε: «Ήμουν στο κρεβάτι του πανδοχείου και παρατήρησα μια τομή στο πάτωμα.

Μαζί με τη γιαγιά μου την ανοίξαμε – υπήρχαν δυο καλύμματα επάνω της.

Υπάρχει ένα δωμάτιο κάτω από το δωμάτιό μας! Και το πανδοχείο διαθέτει μόνο ισόγειο».

Στη συνέχεια ανάρτησε και δεύτερο βίντεο στο οποίο έδειχνε το εσωτερικό με το κινητό της.

Εκεί εξηγεί ότι τελικά δεν υπάρχει κάτι τρομακτικό μέσα στον άδειο χώρο και ότι η σκόνη και οι ιστοί αποδεικνύουν ότι δεν χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό.

Σε άλλο βίντεο, η Άντισον απάντησε αρκετές ερωτήσεις που της έθεσαν οι χρήστες.

Όπως είπε, κάλεσε το πανδοχείο όταν έφυγαν για να τους ρωτήσει τι ακριβώς ήταν αυτός ο χώρος – όμως εκείνοι ήταν μυστηριωδώς μυστικοπαθείς.

Όπως εξήγησε:

«Η γυναίκα που σήκωσε το τηλέφωνο ήταν πολύ αγενής απέναντί μου.

Τη ρώτησα τι είναι αυτός ο χώρος κάτω από το κρεβάτι κι εκείνη επέμενε να με ρωτάει γιατί ήθελα να το μάθω. Με ρώτησε 11 φορές πριν μου πει οτιδήποτε και μετά απλώς είπε ότι είναι για τους σωλήνες και μου ευχήθηκε καλημέρα.

Γιατί να είναι τόσο μυστικοπαθής; Το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω».

Τα βίντεο της Άντισον έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 14 εκατ. προβολές και οι χρήστες άφησαν αμέτρητα σχόλια με τρομακτικά σενάρια για το ρόλο της κρύπτης.

@addisoncasselbetter not be a body under my bed #fy #fypシ #fyp #StudentSectionSauce #FlauntItChallenge #ZFlipClackdown #SoundcoreGoForGold #HowIBathAndBodyWorks♬ Oh No – Kreepa

 

@addisoncasselReply to @koko.wash part two of the motel #fy #fypシ #fyp #StudentSectionSauce #FlauntItChallenge #ZFlipClackdown #SoundcoreGoForGold♬ original sound – Addison Cassel

@addisoncasselpart 3 #fy #fypシ #fyp #StudentSectionSauce #FlauntItChallenge #ZFlipClackdown #SoundcoreGoForGold #HowIBathAndBodyWorks #JifRapChallenge♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook