Μας κοροϊδεύουν με την κατολίσθηση στην Εθνική οδό Χανίων-Κισάμου: Ανοίγει το ένα ρεύμα, αλλά με… φανάρια

μας-κοροϊδεύουν-με-την-κατολίσθηση-στ-793329

Απίστευτη πρωτοφανής εξέλιξη που αν γίνει και πραγματικότητα αναδεικνύει για μια ακόμη φορά την προχειρότητα με την οποία ακόμα κάποιοι καρεκλοκένταυροι των υπουργείων αντιμετωπίζουν προβλήματα ζωτικής σημασίας για την Περιφέρεια Κρήτης.

Του λόγου το αληθές προκύπτει από τις σημερινές εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με την διαχείριση του προβλήματος της κατολίσθησης, στην Εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου στο ύψος του Σταλού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, ο κ. Μιχάλης Ψαρουδάκης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, μετά και την αυτοψία που έκανε κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών, που ήρθε στα Χανιά για να εκτιμήσει την κατάσταση, αποφασίστηκε αρχικά το κλείσιμο τους ενός ρεύματος του δρόμου και την τοποθέτηση στο σημείο φωτεινής σηματοδότησης.

Αυτό βέβαια, αφού γίνουν κάποιες πρόχειρες εργασίες αντιστήριξης, για να μην υπάρξουν προφανώς νέες κατολισθήσεις και να καθαριστεί εντελώς ο δρόμος.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι, απάντηση για το για ποιο χρονική διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα γίνεται με την συνδρομή της φωτεινής σηματοδότησης, καθώς το ένα ρεύμα κυκλοφορίας θα παραμένει κλειστό δεν έχει δοθεί.

Η εξήγηση για την εξέλιξη αυτή, έχει να κάνει με την εκτίμηση των υπηρεσιών του Υπουργείου, ότι οι παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, θα πρέπει να είναι μεγαλύτερης κλίμακας.

Φυσικά το πότε θα γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις παραμένει άγνωστο, όπως και το αν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου έχουν κατανοήσει τον κυκλοφοριακό φόρτο της Εθνικής Οδού Χανίων–Κισσάμου, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είδωμεν…

Zarpanews.gr

One thought on “Μας κοροϊδεύουν με την κατολίσθηση στην Εθνική οδό Χανίων-Κισάμου: Ανοίγει το ένα ρεύμα, αλλά με… φανάρια

  1. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, KΑΘΩΣ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟ ΜΙΑΡΟ ΩΣ ΑΡΚΑΛΟΣ:
    -1. H ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΣΑΡΤΕΡ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΟΥΣ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ.
    -2. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΧΑΝΙΟΛΟ-ΜΑΚΑΚΕΣ…
    Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 48ΩΡΕΣ.
    ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΗ….
    ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ) ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΞΕΜΠΑΖΩΜΑΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗ.
    ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟ (ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΩΣΤΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΞΕΜΠΑΖΩΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ.
    -3. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΒΟΥΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ.
    -4. ΤΑ ΒΟΥΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook