Μαρτυρία σοκ – Γυμνές φωτογραφίες από Φιλιππινέζες ζήταγε ο serial killer της Κύπρου

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άνδρα ο οποίος θα συνεργαζόταν επαγγελματικά με τον 35χρονο με το ψευδώνυμο “Ορέστης”, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Ο κ. Στέλιος Πάναρης, ιδιοκτήτης καταστημάτων που πραγματοποιούν φορτωτικές σε ασιατικές χώρες, μιλώντας στο SigmaLive αποκάλυψε ότι ο 35χρονος είχε έρθει σε επαφή μαζί του στα τέλη του 2016. Ο “Ορέστης”, αφού συστήθηκε ως ερασιτέχνης φωτογράφος, ανέφερε ότι θα ήθελε να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση σε συνεργασία με το γραφείο του κ. Πάναρη, στο οποίο θα συμμετείχαν γυναίκες από τις Φιλιππίνες και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Πάναρης, ο 35χρονος ζήτησε σε μία από τις συναντήσεις που είχε μαζί του, να του δώσει τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων αλλά και προφίλ στο facebook γυναικών από τις Φιλιππίνες, με σκοπό να ξεχωρίσει εκείνες που θα μπορούσε να φωτογραφίσει ως μοντέλα. Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν ο 35χρονος ζητούσε από τις γυναίκες ημίγυμνες και γυμνές φωτογραφίες τους. Ο κ. Πάναρης ανέφερε στον “Ορέστη” ότι δεν ήθελε να του δώσει τέτοια στοιχεία, αφού επρόκειτο για προσωπικά δεδομένα.

Ο 35χρονος φαίνεται να έλεγε στα παραλίγο θύματά του ότι η πληρωμή για τις φωτογραφίσεις θα έφτανε τα 150 με 200 ευρώ.

Ο κ. Πάναρης ανέφερε ότι από τις τρεις συνολικά συναντήσεις που είχε με τον “Ορέστη” αντιλήφθηκε ότι ο 35χρονος δεν ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης.

Όπως ανέφερε ο κ. Πάναρης, ο “Ορέστης” δήλωνε φωτογράφος και όχι στρατιωτικός. Οι επισκέψεις του 35χρονου στο γραφείο του κ. Πάναρη ολοκληρώθηκαν όταν του ζήτησε να προσκομίσει ταυτότητα και άλλα έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είναι.

Ο κ. Πάναρης δήλωσε ότι γλίτωσαν και άλλες από τα χέρια του “Ορέστη”, αφού όπως προκύπτει από τις διαδικτυακές συνομιλίες του 35χρονου, αυτός συνομιλούσε και με άλλες γυναίκες. Από τα καταστήματα του κ. Πάναρη είχαν περάσει και οι δολοφονηθείσες γυναίκες, όπως σημείωσε.

Πηγή: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ