Μαρτυρία-σοκ: Έγκυος η σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη;

Νέες αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Λίγες ώρες πριν, η ίδια η Πισπιρίγκου σε συνέντευξη που έδωσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, υποστήριξε πως ο σύζυγός της έχει σχέση με μία κοπέλα που ζει στην Αθήνα. Η 33χρονη μάλιστα γνώριζε και λεπτομέρειες όπως το όνομα της συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, ότι είναι κομμώτρια και πως εργάζεται στην εστίαση.

Σήμερα, η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 έφερε στο φως μία μαρτυρία «φωτιά». Κοντινός άνθρωπος του Μάνου Δασκαλάκη μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι με μία κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια. Δεν μου το έχει παραδεχτεί, του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορώ να απαντήσω”.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν του απαντάει πλέον στα μηνύματα. “Μέχρι πριν τρεις ημέρες μιλάγαμε. Του λέω να σου πω, έχω μάθει πως είσαι με μία κοπέλα εδώ στην Αθήνα, αληθεύει; Και ότι περιμένεις κι ένα παιδάκι… Μου λέει δεν μπορώ να σου πω ρε φίλε, δεν μπορώ να σου πω τίποτα” πρόσθεσε ο ίδιος εξηγώντας πως γνωρίζει ότι είναι δύο χρόνια με τη συγκεκριμένη κοπέλα και συζούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ