Μαρτυρία-σοκ: Έγκυος η σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη;

μαρτυρία-σοκ-έγκυος-η-σύντροφος-του-μά-1423098

Νέες αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Λίγες ώρες πριν, η ίδια η Πισπιρίγκου σε συνέντευξη που έδωσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, υποστήριξε πως ο σύζυγός της έχει σχέση με μία κοπέλα που ζει στην Αθήνα. Η 33χρονη μάλιστα γνώριζε και λεπτομέρειες όπως το όνομα της συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, ότι είναι κομμώτρια και πως εργάζεται στην εστίαση.

Σήμερα, η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 έφερε στο φως μία μαρτυρία «φωτιά». Κοντινός άνθρωπος του Μάνου Δασκαλάκη μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι με μία κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια. Δεν μου το έχει παραδεχτεί, του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορώ να απαντήσω”.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν του απαντάει πλέον στα μηνύματα. “Μέχρι πριν τρεις ημέρες μιλάγαμε. Του λέω να σου πω, έχω μάθει πως είσαι με μία κοπέλα εδώ στην Αθήνα, αληθεύει; Και ότι περιμένεις κι ένα παιδάκι… Μου λέει δεν μπορώ να σου πω ρε φίλε, δεν μπορώ να σου πω τίποτα” πρόσθεσε ο ίδιος εξηγώντας πως γνωρίζει ότι είναι δύο χρόνια με τη συγκεκριμένη κοπέλα και συζούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook