Μάρω Βαμβουνάκη: Σοκαρισμένη η Χανιώτισσα συγγραφέας με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου που βρέθηκε με βίντεο παιδικής πορνογραφίας

μάρω-βαμβουνάκη-σοκαρισμένη-η-χανιώτ-1558179

Σοκαρισμένη με τις αποκαλύψεις σχετικά με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο οποίος προφυλακίστηκε καθώς βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας, είναι η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη η οποία έγραψε σε ανάρτησή της «πιο φριχτό δεν γίνεται».

Η ανάρτησή της:

«»Το μυαλό είναι ο στόχος», έγραφε η Κατερίνα Γώγου, αλλά αυτό έμεινε πίσω πια… Το παιδί είναι ο στόχος! Αυτό ισχύει σήμερα. Πιο φριχτό δεν γίνεται…»

Ανάλογη ανάρτηση και από τον Αύγουστο Κορτώ:

«Στην επίγεια κόλαση υπάρχουν πολλά επίπεδα βαρβαρότητας και φρίκης -και το να βιάζονται παιδιά εφτά κι οχτώ χρονώ για να απολαμβάνουν το θέαμα τα διεστραμμένα καθίκια που με τον τρόπο αυτό διασπείρουν και διαιωνίζουν το ασύλληπτο, ασυγχώρητο έγκλημα, πιθανώς να είναι ο πάτος της κόλασης.

Ένα παιδί που υφίσταται τέτοια θηριώδη κακοποίηση είναι σαν να το σκοτώνεις. Όσοι γιατροί και να πέσουν πάνω του, όση στοργή κι αν λάβει, πώς να διαχειριστεί τέτοιο τραύμα; Πώς να ορθοποδήσει, να εμπιστευτεί ενήλικους και συνομήλικους, πώς να ερωτευτεί, να δώσει συναινετικά το κορμί του; Πώς να αποφύγει τη λήθη των ουσιών που είναι συχνά η μοίρα τέτοιων ρημαγμένων παιδιών;

Δεν θέλω ούτε να γράψω τ’ όνομά του, γιατί εννοείται πως τον ήξερα, στον ίδιο εκδότη ήμασταν ένα φεγγάρι. Δεν το χωράει το μυαλό μου -να γράφεις βιβλία για παιδιά, να κλείνεις το αρχείο του Word, και να ανοίγεις το αρχείο της κόλασης. Πολλά, πολλά χρόνια φυλακή. Τίποτα άλλο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook