Μαρκόπουλο: Παιδικό παιχνίδι και όχι αεροβόλο το όπλο του μαθητή που πυροβόλησε τον καθηγητή

μαρκόπουλο-παιδικό-παιχνίδι-και-όχι-α-1632023

Ένα παιδικό παιχνίδι με πλαστικές σφαίρες ήταν τελικά το όπλο με το οποίο ο 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου-Ωρωπού πυροβόλησε τον καθηγητή του μέσα στο σχολικό συγκρότημα το πρωί της Παρασκευής, όπως υποστηρίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου (δείτε ΕΔΩ)

Ο κ. Δημήτρης Ελευθεράς, μιλώντας στο protothema.gr, κάνει λόγο για ένα κακόγουστο αστείο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο εκπαιδευτικός ενώ ξεκαθαρίζει πως ο 17χρονος δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον 36χρονο.

«Πρόκειται για ένα συμβάν όπου ένα παιδί του σχολείου μας έκανε μια χοντρή πλάκα σε έναν καθηγητή με ένα ψεύτικο όπλο. Παιδικό παιχνίδι ήταν, αυτά με τις πλαστικές σφαίρες και όχι αεροβόλο.

«Δεν ήταν επίθεση, μια χοντρή πλάκα έκανε το παιδί. Δεν είχε σκοπό να επιτεθεί στον καθηγητή», λέει ο κ. Ελευθεράς ενώ εξηγεί πως ο 36χρονος εκπαιδευτικός δεν τραυματίστηκε, ενώ ο μαθητής τιμωρήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου.

«Ο καθηγητής απλά θορυβήθηκε και πήγε στη διευθύντρια να της πει τι συνέβη. Δεν επιθυμεί ούτε τη δίωξη του παιδιού και ούτε πήγε κανείς στο Αστυνομικό Τμήμα να καταθέσει.

Ο άνθρωπος είναι καλά, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και δεν θέλει να δώσει κάποια συνέχεια στο συμβάν.

Το παιδί τιμωρήθηκε με αποβολή, όπως προβλέπει η σχολική νομοθεσία», αναφέρει ο ίδιος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook