Market Pass: Πότε κάνετε αίτηση στο gov.gr για να πληρωθείτε πρώτοι

market-pass-πότε-κάνετε-αίτηση-στο-gov-gr-για-να-πληρω-1553226

Διαφορετικά δεδομένα ισχύουν για την πληρωμή του Market Pass. Το πρώτο ζητούμενο για τους δικαιούχους είναι πότε θα κάνουν την αίτησή τους και το δεύτερο εάν θα επιλέξουν τα μετρητά στην τράπεζα ή την άυλη κάρτα στο κινητό.

Για να πληρωθούν οι δικαιούχοι πρώτοι από όλους, θα πρέπει και να κάνουν αίτηση μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2023 για να μπουν τα χρήματα μέχρι 3 Μαρτίου. Εάν κάνουν αίτηση από 1-15 Μαρτίου, θα πληρωθούν περίπου τρεις εβδομάδες μετά, δηλαδή περίπου στις 20 Μαρτίου.

Σημαντική διαφορά υπάρχει όμως και σε άλλο σημείο: Η ψηφιακή κάρτα στο κινητό πιστώνεται κάθε δίμηνο. Έτσι, αρχικά θα μπουν τα λεφτά Φεβρουαρίου-Μαρτίου. Αν όμως επιλέξετε τα μετρητά στην τράπεζα, τότε θα πιστωθούν τρεις μήνες, δηλαδή Φεβρουάριος-Μάρτιος-Απρίλιος. Ωστόσο, στη δεύτερη επιλογή θα πάρετε 20% λιγότερα χρήματα.

Πιο αναλυτικά, δείτε παρακάτω πότε και κάθε πότε πληρώνεστε, αλλά και ποιες είναι οι προθεσμίες για αιτήσεις:

Market Pass – Ψηφιακή κάρτα: Κάθε πότε πληρώνεται

Για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας έως την 28η Φεβρουαρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 3η Μαρτίου 2023.

Για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας από την 1η Μαρτίου έως την 15η Μαρτίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 20ή Μαρτίου 2023.

Για όλους τους δικαιούχους που έχουν υποβάλει αίτηση ενίσχυσης με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας η ενίσχυση των μηνών Απριλίου, Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα εντός των πρώτων τριών εργάσιμων ημερών κάθε μηνός.

Market Pass – Μετρητά: Κάθε πότε μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα

Για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό έως την 28η Φεβρουαρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 3η Μαρτίου 2023.

Για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό από την 1η Μαρτίου έως την 15η Μαρτίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 20ή Μαρτίου 2023.

Για όλους τους δικαιούχους που έχουν υποβάλει αίτηση ενίσχυσης με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό η ενίσχυση των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου 2023 αποστέλλεται στο τραπεζικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 3η Μαΐου 2023.

Οι δικαιούχοι του Market Pass

Τα εισοδηματικά κριτήρια για το έκτακτο βοήθημα ακρίβειας διαμορφώνονται ως εξής:

  • Οι άγαμοι θα πρέπει να έχουν ετήσιο εισόδημα έως 16.000 ευρώ.
  • Οι έγγαμοι θα πρέπει να έχουν εισόδημα 24.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.
  • Οι μονογονεϊκές οικογένειες θα πρέπει να έχουν εισόδημα έως 24.000 ευρώ, συν 5.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.
  • Ως προς τα περιουσιακά στοιχεία, το ύψος της ακίνητης περιουσίας για τους άγαμους είναι έως 250.000 ευρώ και για τους έγγαμους έως 400.000 ευρώ.

Market Pass: Τα 3 απαραίτητα στοιχεία για αίτηση

Όταν θα μπείτε στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να επικαιροποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία:

  • Διεύθυνση email
  • Αριθμό κινητού τηλεφώνου
  • Αριθμό προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook