Μαρίνα Σάττι: Ντρεπόμουν να έρθει ο μπαμπάς μου στο φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος, δεν ήταν συνηθισμένο στην Κρήτη

μαρίνα-σάττι-ντρεπόμουν-να-έρθει-ο-μπα-1386387

Η Μαρίνα Σάττι ήταν μια από τις χθεσινοβραδινές καλεσμένες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρανούτογλου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας του γεγονότος ότι ο μπαμπάς είναι μαύρος.

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια και τις σπουδές της λέει: «Μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης, πέρασα στην Αρχιτεκτονική αλλά ήθελα να έρθω στην Αθήνα να γίνω ηθοποιός. Το ήξερα ότι θα πάω προς τα εκεί». Σημείωσε ακόμα πως στη σχολή έμεινε τρία χρόνια και δεν την τέλειωσε ποτέ.

«Να πω την αλήθεια δεν ήταν δύσκολη απόφαση», είπε χαρακτηριστικά. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα στα παιδικά της χρόνια γιατί ότι ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν και η μητέρα της Ελληνίδα.

«Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό περιβάλλον ή αν το βίωνα μόνη μου δραματικά. Ντρεπόμουν από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος, δεν ήταν συνηθισμένο τότε και στην Κρήτη. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο από κοντά. Γι΄αυτό και θαυμάζω τη μαμά μου. Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο το λένε για να σε πονέσουν.

Σε ένα reunion τα Χριστούγεννα στην Κρήτη ήρθε ένας συμμαθητής μου και μου ζήτησε συγγνώμη γιατί ένιωσε ότι μπορεί να με πλήγωσε που με πείραζε στο σχολείο. Πήρα πολύ χρόνο και σκέφτηκα και αποδέχτηκα κάποια πράγματα γιατί δεν ήξερα πώς να υπάρχω στην κοινωνία. Δεν ξέρω ακόμα τι φοβάμαι. Είναι όλο αυτό που γίνεται στο ίντερνετ και στην τηλεόραση».

Σε άλλο σημείο η Μαρίνα μίλησε για τον πατέρα της, που είναι γιατρός και ανέφερε είπε είχε να τον δει 13 χρόνια γιατί έφυγε για σπουδές στην Αμερική και οι γονείς της είχαν χωρίσει.

«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια μέχρι το 2013 που γύρισα. Θαυμάζω πολύ και τους δύο γονείς μου. Ο πατέρας μου έμαθε Ελληνικά, σπούδασε ιατρική. Στη Βοστόνη σπούδασε τζαζ και τραγούδησε πρώτη φορά ελληνικά τραγούδια σε ελληνικό εστιατόριο», είπε για τον μπαμπά της.

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δύο παραδόσεις

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς μεγάλωσε με δύο γονείς που ήταν τελείως διαφορετικοί. «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δύο παραδόσεις, δύο κουλτούρες και με δύο θρησκείες. Ο μπαμπάς μου ήταν αυστηρός και δυσκολευόμουν να υπάρξω γιατί ήμουν στην Ελλάδα, πήγαινα σε δημόσιο σχολείο και έκανα παρέα με αγόρια», είπε χαρακτηρισικά.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook