Μαρίνα Πατούλη: «Τα σχόλια για τις στιλιστικές μου επιλογές δεν τα ακούω καν» Ι Video

μαρίνα-πατούλη-τα-σχόλια-για-τις-στιλ-1157949

Στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, ανατρέχοντας στις παιδικές μνήμες της από τις ημέρες των γιορτών.

«Προερχόμενη από μία παραδοσιακή οικογένεια, μοναχοπαίδι, ζούσαμε σε ένα σπίτι στη Νέα Σμύρνη, μια ωραία μονοκατοικία που ήταν οι γιαγιάδες πάνω-κάτω, οι γονείς μου και οι θείοι μαζί μας και με χαρά περιμέναμε τις μέρες των γιορτών» ανέφερε η ίδια.

«Έζησα σε ένα πολύ ωραίο ροζ περιβάλλον, πολύ προστατευμένο, πολύ θωρακισμένο που πράγματι τα είχα όλα και κυρίως την ψυχική γαλήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια της οικογένειας. Είμαι πολύ τυχερή που μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το μοντέλο και στην προσωπική μου ζωή. Όταν απέκτησα τον Αλέξανδρο πλέον γίναμε τρεις στην οικογένεια και δόθηκε πλέον η ελπίδα και το κίνητρο για να είμαστε χαρούμενοι» συνέχισε.

Αναφερόμενη στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί για τις στιλιστικές της επιλογές, εξήγησε: «Χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς μου που το ξέρουν και όσοι με ξέρουν, είναι ότι είμαι αληθινή και αυθεντική. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να αρέσω σε όλους. Αν χρειαστεί να αλλάξω κάτι που θα είναι προς όφελός μου και θα με αναβαθμίσει ως προσωπικότητα και θα με βοηθήσει ως άνθρωπο, δέχομαι να το αλλάξω».

Και κατέληξε: «Τα σχόλια για τις στιλιστικές μου επιλογές δεν τα ακούω καν. Όλοι έχουμε τις επιλογές και την αισθητική μας. Στο πλαίσιο του σεβασμού της διαφορετικότητας θεωρώ ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε όπως νιώθουμε καλά. Προτιμώ να είμαι αληθινή και ειλικρινής, παρά ψεύτικη και δήθεν».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook