Μαριάννα Τουμασάτου: Ποια είναι τα.. κοινά της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

μαριάννα-τουμασάτου-ποια-είναι-τα-κοι-1474858

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τη Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία μας ξενάγησε στη γειτονιά της στα Σεπόλια, μίλησε για την κόρη της, τις φορές που έχει βγει «εκτός εαυτού», αλλά και τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου.

«Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουμε κοινά το… ύψος, ίδια ημέρα γενέθλια στις 6 Δεκέμβρη, και τη γειτονιά μας, τα Σεπόλια», είπε η αγαπημένη ηθοποιός γελώντας, ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον αθλητισμό, μικρή ήμουν “ότι να ‘ναι”. Ήθελα να γίνω πωλήτρια, μου άρεσε η συναλλαγή με τον κόσμο».

Αναφερόμενη στα σχολικά της χρόνια μέσα από το σχολείο στο οποίο φοίτησε, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε ότι «Ήμουν υπεύθυνη του 15μελους για το καλλιτεχνικό. Τότε ήμουν συμμαθήτρια και ζευγάρι με τον Τάκη Γιαννούτσο».

«Έχω πάει σε σχολή δημοσιογραφίας, αλλά δε νομίζω ότι θα ήμουν καλή δημοσιογράφος», αποκάλυψε.

Μιλώντας για τη σχέση της με την κόρη της, η ίδια περιέγραψε ότι «Έκλαψα με μαύρο δάκρυ όταν μπήκε για πρώτη φορά στο σχολικό η κόρη μου, είχε γαντζωθεί από πάνω μου και φώναζε. Εκτός δουλειάς βάφομαι μόνο για την κόρη μου, της αρέσει. Μετά το παιδί, φοβάμαι, μέχρι να γεννήσω δεν είχα το αίσθημα του φόβου».

Σχετικά με τις φορές που έχει βγει «εκτός εαυτού» η Μαριάννα Τουμασάτου περιέγραψε ότι «Είχα μαλώσει με κάποιον και είχαμε πάει αστυνομία, νοσοκομείο… Εκείνος ήταν υπό την επήρεια και εγώ υπό τη βλακεία. Τις έφαγα, τέλειωσε».

«Όταν ήμουν μικρή δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο και του πέταξα πέτρες. Μετά συνεννοηθήκαμε, δεν ήταν αυτό που τον χαρακτήριζε ως άνθρωπο. Δε μου αρέσει αυτό που είμαι, δεν καμαρώνω πια όταν θυμώνω, δε μου αρέσει ο εαυτός μου όταν θυμώνω. Τα τελευταία 2 χρόνια που κάνω ψυχοθεραπεία έχω αγαπήσει τον εαυτό μου, ήμουν πολύ σκληρή μαζί μου», πρόσθεσε.

«Μαθαίνω στην κόρη μου να μην κριτικάρει, να μη βάζει ταμπέλες, να μην κατηγορεί», είπε ακόμη η δημοφιλής ηθοποιός, ενώ αναφερόμενη στο σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, είπε ότι «Ο Αλέξανδρος μού κάνει εκπλήξεις, κάνει τα πάντα γιορτή, ξέρει να αγαπάει τη γυναίκα του και την οικογένειά του».

«Και που βήχει η κόρη μου νομίζω ότι το κάνει αριστουργηματικά, δε νομίζω ότι άλλο παιδί βήχει τόσο ωραία», πρόσθεσε γελώντας η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μιλώντας, τέλος, για όσα κάνει στα επαγγελματικά της αυτή την περίοδο, ανέφερε ότι «Κάνουμε πρόβες και θα ξεκινήσουμε αρχές Ιουλίου στο θέατρο “Λαμπέτη” με την παράσταση “Δώρο γενεθλίων”».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook