Μαρία Βλαζάκη για «Τζόκερ»: Δεν κάλεσα εγώ την αστυνομία να επέμβει – Μπακογιάννη και Μπογδάνος να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους

μαρία-βλαζάκη-για-τζόκερ-δεν-κάλεσα-941468

Η Χανιώτισσα πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη διέψευσε τους ισχυρισμούς της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ότι ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία να επέμβει στις κινηματογραφικές αίθουσες που «έπαιζε» η ταινία «Τζόκερ».

«Είναι τραγικό ότι η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη», αναφέρει –μεταξύ άλλων- στη δήλωσή της και προσθέτει ότι «η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη:

«Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη.

Είναι τραγικό ότι η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη.

Οι κλήσεις στην Αστυνομία, όπως έχει δημόσια κι επίσημα συνομολογήσει το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έγιναν από υπαλλήλους του.

Ως γνωστόν, εγώ δεν διατελώ υπάλληλος του ΥΠΠΟΑ. Επιπλέον, από τις 8.7.2019, οπότε και υπέβαλα παραίτηση από τη θέση της Γενικής Γραμματέως, ουδεμία σχέση έχω με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις πολιτικές που ασκεί.

Επομένως, διαψεύδω κατηγορηματικά τις δηλώσεις των παραπάνω βουλευτών κ .κ. Θεοδώρας Μπακογιάννη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες σήμερα το πρωί 22.10.2019 με κατονόμασαν ψευδώς αμφότεροι στους τηλεοπτικούς σταθμούς OPEN TV και ΣΚΑΪ , αντιστοίχως, ο δε τελευταίος και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τους καλώ να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους στο πρόσωπό μου.

Περαιτέρω, τους καλώ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από μένα και τον ελληνικό λαό, τον οποίο εν πλήρη γνώσει τους παραπληροφορούν.

Τέλος, δηλώνω ότι στο βαθμό που με αφορά θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου και υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην αληθή και αντικειμενική ενημέρωση».

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο «Open» και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» ανέφερε –μεταξύ άλλων- για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την ταινία «Πήραν δύο υπάλληλοι, μέσα σε όλα μάλιστα και η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, την οποία την ξέρω την κ. Βλαζάκη, την ξέρω και πάρα πολύ καλά. Πήρε την πρωτοβουλία να φωνάξει την αστυνομία. Τώρα πως την πήρε και γιατί την πήρε την πρωτοβουλία είναι δικό της θέμα να το απαντήσει. Η ουσία, βέβαια, βλέποντας όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι ο νόμος πρέπει να αλλάξει».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε το όνομά της κ. Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη σε tweet που έκανε σημειώνοντας «Οι καταγγελίες του κράτους της δεξιάς για το Τζόκερ έγιναν από την τμηματάρχη Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη, νύφη του πρώην υφυπουργού ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Στρατή, και τη γ. γραμματέα επί 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη».

One thought on “Μαρία Βλαζάκη για «Τζόκερ»: Δεν κάλεσα εγώ την αστυνομία να επέμβει – Μπακογιάννη και Μπογδάνος να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook