Μαρία Τζομπανάκη: Μετά τον «Σασμό» ετοιμάζει τη δική της εκπομπή

μαρία-τζομπανάκη-μετά-τον-σασμό-ετο-1405078

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Μετά την επιτυχία που γνώρισε ως «Καλλιόπη» στον Σασμό, η Μαρία Τζομπανάκη ετοιμάζεται να παρουσιάσει εκπομπή.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και αναφέρθηκε στην σειρά, που συμμετέχει, στην προσωπική της ζωή, καθώς και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

«Δεν περίμενα τόσο μεγάλη απήχηση για τον Σασμό, να πω την αλήθεια», αποκάλυψε αρχικά, η ηθοποιός και δεν δίστασε να αναφερθεί στον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

«Η οικογένειά μου έχει μεγαλώσει πλέον. Ο Ορφέας δεν με χρειάζεται πια, έχει τη δική του οικογένεια», ανέφερε.

Όσο για τον σύζυγό της, είπε: «Ο σύζυγός μου είναι επιστήμονας. Είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται πάρα πολύ με τη δουλειά του».

«Νομίζω πως όταν μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος. Θα κοιμηθούμε τόσο πολύ, όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή. Το καλύτερο είναι να αξιοποιείς τον ελεύθερο χρόνο σου, με όποιο τρόπο θέλεις. Εγώ θεωρώ ότι κάνοντας αυτό που θέλω, ζω. Και μάλιστα, ζω πολύ δυνατά», εξήγησε η Μαρία Τζομπανάκη.

Τέλος, αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

«Έχω μιλήσει με κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στη Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο, συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στη Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα. Αυτό είναι το ωραίο. Θα αφορά την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις κι ωραία μουσική», είπε κλείνοντας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook