Μαρία Τζομπανάκη: Η βεντέτα στην οικογένειά της και ο σασμός που έκανε

μαρία-τζομπανάκη-η-βεντέτα-στην-οικογ-1282816

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει κάνει μια ηχηρή θα λέγαμε επιστροφή στην τηλεόραση μέσα από τη νέα σειρά του Alpha «Σασμός», η οποία έχει σαρώσει στους πίνακες τηλεθέασης και στην οποία πρωταγωνιστεί με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και έκανε μια αποκάλυψε που κάνει αίσθηση και άφησε τη Ναταλία Γερμανού με το στόμα ανοιχτό.

«Στην ιστορία της οικογένειάς μου υπάρχει μία βεντέτα που σταμάτησε η γιαγιά μου και το 1989 σταμάτησα κι εγώ μία στην αναπνοή του να αρχίσει», εξομολογήθηκε η Μαρία Τζομπανάκη και περιέγραψε:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν σάζεις μια βεντέτα που μπορεί να σε αφορά και προσωπικά, δηλαδή να έχει να κάνει με το αίμα και της δικής σου οικογένειας, κοστίζει πάρα πολύ. Αλλά είχα γίνει ήδη μητέρα και σκεφτόμουν το παιδί μου που ήταν αγόρι και που θα μπορούσε να εμπλακεί στο μέλλον σε τέτοιες ιστορίες, αθώος γαρ. Είχα κάνει κάτι το οποίο ευόδωσε και δόξα τω Θεώ σταμάτησαν όλα εκεί».

«Με αναστατώνουν αυτά που λέω τώρα», παραδέχτηκε η Μαρία Τζομπανάκη. Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι όλοι σε μία βεντέτα από την πλευρά τους έχουν κάποιο δίκιο και ότι καταλαβαίνει απόλυτα και τις απόψεις του ρόλου που υποδύεται στο σίριαλ. Σημείωσε όμως ότι την επιλογή να ασκήσεις βία τελικά – ό,τι και να γίνει – θα την πληρώσεις πολύ ακριβά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook