Μαρία Σάκκαρη: «Είμαι σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει ο τίτλος»

μαρία-σάκκαρη-είμαι-σίγουρη-ότι-αργά-1402403

Η Μαρία Σάκκαρη είναι έτοιμη για τον ημιτελικό της με την Πάουλα Μπαντόσα στο Indian Wells και δηλώνει αισιόδοξη για ακόμη καλύτερες ημέρες

Τα ξημερώματα  η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει με την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα στον 2ο ημιτελικό του Indian Wells της Καλιφόρνια με στόχο την είσοδο της στον τελικό.

Η Μπαντόσα είναι η κάτοχος του τίτλου και έχει 1-0 νίκες απέναντι στην Σάκκαρη αλλά η Μαρία δηλώνει ότι είναι αισιόδοξη ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει ο τίτλος.

«Πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα έρθει, γιατί έχω φέρει τον εαυτό μου σ’ αυτές τις καταστάσεις, οπότε είμαι 1000% σίγουρη ότι θα έρθει. Αν δεν έρθει, τι μπορώ να πω, θα είναι κρίμα, αλλά στ’ αλήθεια πιστεύω ότι θα έρθει, είτε είναι αυτή την εβδομάδα, είτε την επόμενη, είτε σε 2-3 μήνες.

Ο τρόπος που παίζω αυτή την περίοδο, ο τρόπος που νιώθω και προσεγγίζω κάθε αγώνα είναι διαφορετικός από την περσινή σεζόν. Μπορεί να έχω και βαθμούς να υπερασπιστώ τώρα που προσθέτει πίεση, αλλά δεν το σκέφτομαι τόσο αυτό. Βλέπω τον εαυτό μου να βελτιώνεται κάθε μέρα και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό», θα πει η Ελληνίδα.

Εν συνεχεία κλήθηκε να σχολιάσει την αντίπαλο της: «Προφανώς παίζει πολύ καλά και τις αρέσουν οι συνθήκες εδώ, κέρδισε πέρσι και είναι στα ημιτελικά τώρα, έχει κερδίσει πολλούς συνεχόμενους αγώνες σ’ αυτό το τουρνουά.

Θα το συζητήσω με τον Τομ , θα δούμε ποιο είναι το καλύτερο πλάνο απέναντί της και είμαι αισιόδοξη, πιστεύω πως μπορώ να την κερδίσω. Φυσικά μπορεί και εκείνη να με κερδίσει, είναι πολύ καλή παίκτρια, είναι Top 10 παίκτρια τους 6-7 τελευταίους μήνες. Πιστεύω πως θα είναι και για τις δυο μας ένας δύσκολος αγώνας».

Από την πλευρά της η Πάουλα Μπαντόσα που έχει φτάσει στο Νο4 και φιλοδοξεί την Δευτέρα (21/3) να είναι στο Νο2 είπε για την Μαρία: «Είχαμε παίξει πέρσι και θυμάμαι πως ήταν δύσκολος αγώνας. Τη σέβομαι πολύ, είναι πολύ καλή κοπέλα και είναι γεννημένη μαχήτρια. Κατά κάποιο τρόπο, βλέπω τον εαυτό μου σε εκείνη, στην προσωπικότητα και στο παιχνίδι της. Κινείται πολύ καλά και γνωρίζω πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις».

Στον άλλο ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 03:00 θα συναντηθούν η Χάλεπ με την Σβιόντεκ.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook