Μαρία Μπακοδήμου: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος ο χωρισμός μας»

μαρία-μπακοδήμου-ήταν-πάρα-πολύ-δύσκ-741930

«Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν πάντα καλή» εξομολογήθηκε η Μαρία Μπακοδήμου

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται στον Alpha. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια και κριτής του J2US αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στον χωρισμό από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο χωρισμός με τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος αλλά ήταν μια κατάσταση που δεν μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή. Ο έρωτας και η αγάπη όμως είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί ήμουν σίγουρη ότι όπου να ‘ναι θα χωρίσουμε αλλά τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί.».

«Είναι ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και τον αγαπώ ακόμα πολύ αλλά με άλλον τρόπο. Λυπήθηκα που τελειώσαμε έτσι αλλά, επειδή είχα τα παιδιά που ήταν μεγάλος έρωτας και μεγάλη αγάπη, δεν μου ήταν τόσο δύσκολο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν πάντα καλή. Έγινε καλή όταν μπήκαν στην εφηβεία τα παιδιά και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δεν μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου».

Μια εξομολόγηση καρδιάς από την Μαρία Μπακοδήμου στο «Καλύτερα δε γίνεται».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook