Μαρία Καβογιάννη: «Ήμουν έγκυος στο Ντόλτσε Βίτα και το κρύβαμε με μαξιλάρια»

μαρία-καβογιάννη-ήμουν-έγκυος-στο-ντ-1548592

Την Μαρία Καβογιάννη συναντά η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμα-δες» στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το απόγευμα του Σαββάτου στη δημόσια τηλεόραση. Σε ένα πρώτο απόσπασμα όμως, που παρακολουθήσαμε μέσα από το Happy Day, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της που συνέπεσε με τα γυρίσματα της σειρά Ντόλτσε Βίτα.

Ειδικότερα, η Μαρία Καβογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν έγκυος στα γυρίσματα για το Ντόλτσε Βίτα και ήταν μια αστεία εμπειρία γιατί η ηρωίδα που ερμήνευα ήταν παρθένα! Δεν ήθελαν τα παιδιά που έγραφαν, ενώ τους το είχα προτείνει, να δείξουν ότι η Ασπασία μπορεί αν έπαθε ένα ανεμογκάστρι και έτσι αναγκαστηκά φουσκώνοντας η κοιλιά έπρεπε κάπως να την κρύβουν».

«Έτσι λοιπόν σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία τα κρατούσα και όσο φούσκωνε η κοιλιά μου έκαναν πολλά κοντινά» συμπλήρωσε η Μαρία Καβογιάννη στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Τζένη Θεωνά. «Η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook