Μαρία Ηλιάκη: Τραγουδά στην δύο μηνών κόρη της και δείτε πως αντιδρά | Video

μαρία-ηλιάκη-τραγουδά-στην-δύο-μηνών-κ-1266491

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με την δύο μηνών κόρη της

Η μικρή Κατερίνα είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και η μαμά Μαρία της τραγουδά το «Σ’ αγαπώ»! Η αντίδρασή της δύο μηνών κόρη της; Απολαυστική κάνοντας την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε γέλια!

Η ίδια σχολίασε το βίντεό της γράφοντας: «Δεν είχα σκοπό να το ανεβάσω, αλλά είναι τόσο αστείο… που σίγουρα θα σας φτιάξει το κέφι. Χαλάλι σας»!

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, καθώς απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές με τον ερχομό του πρώτου καρπού του έρωτά τους.

Η παρουσιάστρια στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον τοκετό είπε: «Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη» όμως ήξερε πως ό,τι και να γινόταν είχε δίπλα της τον άντρα της ζωής της.

Δεν έκρυψε όμως κατά τη διαδικασία είχε άγχος καθώς αποκάλυψε: «Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν (σ.σ. οι γιατροί και η μαία) ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι τρεις πρώτες μέρες μετά την καισαρική είναι πολύ δύσκολες, πονάς, παίρνεις παυσίπονα, δεν το χαίρεσαι πάρα πολύ. Όταν έρχεσαι στο σπίτι, όμως, πλημμυρίζεις από συναισθήματα. Και ο Στέλιος τώρα τη βλέπει και λιώνει, την κοιτάζει με τις ώρες».

Έχουν περάσει δύο μήνες από τη γέννηση της κόρης της και η παρουσιάστρια μας χαρίζει υπέροχα βίντεο με την αξιολάτρευτη Κατερίνα, όπως αυτό που θα δεις παρακάτω και θα γελάσεις και εσύ, όπως γέλασε και η Μαρία Ηλιάκη!

Δείτε το!

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook