Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Το πρώτο ταξίδι με το μωρό τους στα Χανιά, το παραδοσιακό γλέντι και η βάφτιση

μαρία-ηλιάκη-στέλιος-μανουσάκης-το-π-1250256

Το πρώτο ταξίδι τους στην Ελλάδα με την κόρη τους ετοιμάζονται να κάνουν μέσα στις επόμενες μέρες η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, μόλις δύο μήνες μετά τον ερχομό της.

Κάτι που το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς αφού θέλει να μοιραστεί τη χαρά του για τον ερχομό της κόρης του με τους πολύ δικούς του ανθρώπους.

Όπως με τον πατέρα και τον αδελφό της παρουσιάστριας οι οποίοι και ανυπομονούν να υποδεχτούν την οικογένεια στο πατρικό εκείνης, στη Νέα Σμύρνη.

Η οικογένεια της Μαρίας Ηλιάκη δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να δει τη μικρή και γι’ αυτό όλοι ανυπομονούν να έρθουν στην Ελλάδα από την Ελβετία οι τρεις τους για να δει ο παππούς την εγγονή του και φυσικά ο θείος την ανιψιά του.

Δεύτερος σταθμός τους θα είναι η Κρήτη, γενέτειρα και των δύο. Κάθε χρόνο περνούν τις διακοπές τους στα Χανιά, όπου ζει η οικογένεια του Στέλιου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι εκεί συγγενείς θα τους υποδεχθούν με ένα γλέντι που αρμόζει στην περίσταση.

Η χαρά τους είναι απερίγραπτη, με τη μητέρα του Στέλιου, την κυρία Κατερίνα, να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά την εγγονή της, που θα πάρει μάλιστα και το όνομά της! Η Μαρία και ο Στέλιος, θα περάσουν ξέγνοιαστες μέρες διακοπών στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί η οικογένεια του γνωστού γυναικολόγου και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν και τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της μικρής τους.

Μετά το τέλος των διακοπών τους, οι δύο νέοι γονείς, σύμφωνα με τη Real, θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τη βάπτιση της μικρής τους κόρης, χωρίς ακόμα να έχουν ορίσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook