Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Πρωτοχρονιά στα Χανιά μαζί με την οικογένειά του

μαρία-ηλιάκη-στέλιος-μανουσάκης-πρω-790245

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έχουν ήδη προγραµµατίσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους και περιµένουν πώς και πώς να περάσουν αγκαλιά τις γιορτινές αυτές ηµέρες.

Η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος µετρούν ήδη οκτώ µήνες σχέσης και, αν τους δει κανείς, είναι σαν να γνωρίστηκαν µόλις χθες. Ως ερωτευµένο ζευγάρι, λοιπόν, σχεδιάζουν να περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα στην Αθήνα και να ταξιδέψουν την Πρωτοχρονιά στα Χανιά, τόπο καταγωγής του Στέλιου, προκειµένου να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους σε πιο οικογενειακή ατµόσφαιρα.

Ο Στέλιος Μανουσάκης δραστηριοποιείται και στον ξενοδοχειακό κλάδο στα Χανιά, καθώς διατηρεί εκεί ξενοδοχείο µε την οικογένειά του. Γι’ αυτό, άλλωστε, συνηθίζει να περνά το µεγαλύτερο µέρος του καλοκαιριού στη µεγαλόνησο. Συνδυάζει τη γυναικολογία µε την επιχειρηµατική δραστηριότητα, έχοντας έναν παραπάνω λόγο να επισκέπτεται περισσότερο την πατρίδα του, αφού τον υπόλοιπο καιρό ζει και εργάζεται στην Ελβετία.

Η Μαρία Ηλιάκη, σύμφωνα με τη Realnews, επισκέπτεται συχνά τον αγαπηµένο της στο εξωτερικό, καθώς µπορεί και από εκεί να διαχειριστεί το site της (www.mariailiaki.gr), που αποτελεί και τη βασική της ασχολία. Μετά την τηλεόραση, από την οποία έχει προσωρινά αποσυρθεί, η µόδα και το στιλ είναι οι µεγάλες αγάπες της και τώρα, που έχει βρει ισορροπία και στην προσωπική της ζωή, µοιάζει να είναι πλήρης σε όλους τους τοµείς.

Έπειτα από ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δείπνο, το ζευγάρι σχεδιάζει να γιορτάσει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο µαζί µε φίλους. Οι δυο τους είναι πολύ απλοί και κυκλοφορούν διαρκώς -ακόµη και µε µέσα µαζικής µεταφοράς- χωρίς να κρύβονται από αδιάκριτα βλέµµατα.

Απολαµβάνουν τις εξόδους τους, ενώ όποτε βρίσκονται µαζί συνηθίζουν να επισκέπτονται νέα µέρη. Μπορεί και οι δύο να είναι µε µια βαλίτσα στο χέρι, αλλά αυτό είναι κάτι που τους ενθουσιάζει. Αξίζει να σηµειωθεί ότι πρόσφατα ο Στέλιος Μανουσάκης χαρακτήρισε τη σύντροφό του ως το καλύτερο δώρο που έλαβε για τα γενέθλιά του, τα οποία φυσικά γιόρτασαν µαζί.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook