Μαρία Αντωνά: Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη απαντά για το… βλέμμα της στον τελικό του Survivor

μαρία-αντωνά-η-σύντροφος-του-άρη-σοϊλέ-1481971

Viral έγινε το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του νικητή στον τελικό του Survivor. Ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης ήρθε δεύτερος κάτι που όπως φάνηκε στα πλάνα προκάλεσε την απογοήτευσή της.

Το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” στην οποία συμμετέχει, η Μαρία Αντωνά θέλησε να ξεκαθαρίσει σχετικά το βλέμμα της που σχολιάστηκε έντονα στα socila media.

«Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο! Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα», ανέφερε αρχικά.

“Ειλικρινά θέλω να σας πω, δεν είναι ότι έβγαλα κακία για τον Στάθη. Σηκώθηκα επάνω και στεναχωρήθηκα για τον Άρη μου. Θέλω να το διευκρινίσω αυτό γιατί μου στέλνουν πάρα πολλά μηνύματα που μου λένε γιατί το έκανες αυτό. Γιατί ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο, στεναχωρήθηκα για τον αγώνα του Άρη. Ίσα-ίσα, τον Στάθη τον αγκάλιασα πολλές φορές και πίσω στα backstage, του είπα και μπράβο και ότι εύχομαι να δει και το παιδάκι του. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και ειλικρινά θέλω να το διευκρινίσω, αφού έχω το δημόσιο βήμα της εκπομπής. Απλά στεναχωρήθηκα για τον άνθρωπό μου. Αυτό, τίποτα άλλο. Μην παρερμηνεύετε τόσο πολύ τα κλάσματα του δευτερολέπτου” εξήγησε η Μαρία Αντωνά.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook