Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Τους τελευταίους δύο μήνες παρακαλούσε να πεθάνει, υπέφερε πολύ – Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του»

μαργαρίτα-θεοδωράκη-τους-τελευταίο-1454020

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος είναι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Η κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της αλλά και τον Νίκο Κουρή που μετά τον θάνατό του υποστήριξε πώς είναι γιος του μουσικοσυνθέτη.

«Άλλαξε η ζωή μου πολύ μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Τους τελευταίους 2 μήνες παρακαλούσε να πεθάνει γιατί υπέφερε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πολύ αυστηρός, δεν ικανοποιούνταν ποτέ. Ήθελε όλο και κάτι παραπάνω κι αυτό εμένα με δυνάμωσε», είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη και συνέχισε: «Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του και σαν κάθε άνθρωπος ήθελα να τον θάψω εγώ. Όχι τόσο τον Θεοδωράκη, αλλά τον πατέρα μου. Την επιθυμία του θα την ακολουθούσα, όχι να μου κάνουν εξώδικα, γιατί υπάρχει μία κόντρα με εμένα χρόνια… Δεν έχω δικαίωμα στο έργο του, είμαι τόσο χαζή κι εγώ και ο αδελφός μου που δεν έχουμε δικαίωμα».

«Το θέμα του Νίκου Κουρή δεν υπάρχει για μένα. Είναι μία αηδία και μία ντροπή», συνέχισε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ακούγεται να λέει: «Τα παιδιά κάποια στιγμή για να πάνε να δούμε τον μπαμπά έπρεπε να κλείσουν ραντεβού, δεν έμπαιναν αυθόρμητα και αυτό το πράγμα τους αποξένωνε».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook