Μαρέβα Μητσοτάκη: Απειλεί τον Κώστα Βαξεβάνη με αγωγές για την efood – Τι απαντά ο δημοσιογράφος

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί η Μαρέβα Μητσοτάκη τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, για τις διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter, που συνοδεύτηκαν και από σχετικό δημοσίευμα στο documento.gr, στις οποίες υποστήριξε πως η εταιρεία efood «ανήκει σε συνέταιρο της συζύγου του πρωθυπουργού, στην offshore εταιρεία της στα νησιά Κέυμαν».

Μετά τις αναρτήσεις, ακολούθησε δημοσίευμα του documento.gr, στο οποίο αναφερόταν πως στο Διοικητικό Συμβούλιο της ONLINE DELIVERY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., της εταιρείας efood δηλαδή, διευθύνων σύμβουλος είναι ο Κωνσταντίνος Κυρκίνης, ο οποίος συνδέεται προσωπικά με το πρωθυπουργικό ζεύγος. Το δημοσίευμα υποστήριζε επίσης πως πρόκειται για άνθρωπο που λειτουργεί ως βιτρίνα της κ. Μαρέβα.

Ιδρυτής της εταιρείας και επίσης διευθύνων σύμβουλος είναι ο αδερφός του Παμίνος Κυρκίνης, όπου σύμφωνα με το documento, «εμφανίζεται και στην offshore που ανήκε στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατά 50%».

Η σύζυγος του πρωθυπουργού αντέδρασε σήμερα με μια ανάρτηση στο twitter, προαναγγέλλοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».

Ο Κώστας Βαξεβάνης απαντώντας στην ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη με μια δική του ανάρτηση και προανήγγειλε συνέχεια της έρευνάς των δημοσιογράφων της εφημερίδας.

Ανέφερε πως «η κυρία Μητσοτάκη απαντά σε θέμα που δε θέσαμε, προφανώς για να δώσει απαντήσεις που θέλει. Δεν είπαμε ότι έχει σχέση με efood (αν και ψάχνουμε), αλλά ότι ο Mr efood ήταν μπροστινός της σε εταιρείες της και εμπλεκόμενος στην offshore της. Τα υπόλοιπα στο Documento της Κυριακής».

tvxs.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤσίπρας: Τουλάχιστον μια δημόσια τράπεζα – Κατώτατος μισθός 800 ευρώ
Επόμενο άρθρο10 χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου με πολύ δόση χιούμορ!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατ’ αρχήν μετά από τόσο θόρυβο, τόσα πρωτοσέλιδα, τόσες καταθέσεις “κόλαφος” για τον Παππά, αυτός αθωώθηκε πανηγυρηκά για τη δωροδοκία και παρέμεινε για τα μάτια του κόσμου και για να μην ξευτιλιστούν εντελώς, μόνο η κατηγορία για παραβίαση καθήκοντος, που είναι μια πολύ “γενική” και αστεία κατηγορία. Αλλά ρε παιδιά, αν ήθελε ο Τσίπρας να ελέγξει το χώρο των ΜΜΕ, θα εφάρμοζε το διαγωνισμό για τις άδειες; Θα έβαζε υψηλές αξίες στην κάθε άδεια, τη στιγμή που μόνο οι γνωστοί και αντίθετοι προς το ΣΥΡΙΖΑ εφοπλιστές και βιομήχανοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν; Θα έβαζε περιορισμό στο διαθέσιμο αριθμό αδειών; Ή θα άφηνε το τοπίο όπως ήταν και θα έβρισκε κάποιον ή κάποιους δικούς του να τους αδειοδοτήσει; Γι’ αυτό αφήστε τον Καλογρίτσα και πιάστε κανένα άλλο τροπάριο που να σας βγαίνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ