Μαραθώνιος «τέλος» για φέτος στην Κρήτη – Το 2021 η επόμενη διοργάνωση

μαραθώνιος-τέλος-για-φέτος-στην-κρή-1012214

Οριστική για φέτος είναι η αναβολή του Μαραθωνίου Κρήτης όπως έκανε γνωστό η οργανωτική επιτροπή.

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε ο Μαραθώνιος να αναβληθεί για ολόκληρο το έτος και ως εκ τούτου η επόμενη διεξαγωγή ορίστηκε για τον Απρίλιο του 2021.

Όπως είναι γνωστό η απόφαση για την φετινή αναβολή του Μαραθωνίου είχε υπάρξει πριν από λίγο καιρό, αλλά τότε υπήρχε το ενδεχόμενο να διεξαγόταν μέσα Ιουνίου η τέλη Σεπτεμβρίου. Τελικά και με την κατάσταση που επικρατεί να παραμένει το ίδιο άσχημη κρίθηκε αδύνατη η πραγματοποίηση για φέτος της διοργάνωσης η οποία μεταφέρεται για το 2021.

Αναλυτικότερα το δελτίο Τύπου της οργανωτικής επιτροπής του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης αναφέρει τα εξής:

«Σε συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκε ομόφωνα η ακύρωση του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης για το έτος 2020 και η διεξαγωγή του τον Απρίλιο του 2021, όπως υπαγορεύουν οι σημερινές συνθήκες.

Οι πολίτες που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στον 5ο Μαραθώνιο έχουν τις εξής δυνατότητες:

Α. Να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, προκειμένου να σας επιστραφεί το ποσό εγγραφής. Αυτό μπορεί να γίνει με την είσοδό τους στην ατομική τους καρτέλα – τους έχει σταλεί σχετικό Link με email κατά την εγγραφή – και την επιλογή της ένδειξης «Αίτημα Ακύρωσης/Cancellation Request» στο κάτω μέρος της καρτέλας. Για τυχόν απορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο email [email protected].

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ακύρωσης είναι η Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Β. Να μην προβούν στις παραπάνω ενέργειες, έτσι ώστε η εγγραφή να ισχύει για τη συμμετοχή τους στον 5ο Μαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2021.
Υπενθυμίζουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή ουδεμία ευθύνη φέρει για πολιτικές ακυρώσεων που αφορούν τρίτους (πχ ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκές εταιρίες, αεροπορικές εταιρίες, κτλ).

Η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, των εθελοντών, των κατοίκων της Κρήτης αλλά και η δημιουργία μοναδικών θετικών εμπειριών για όσους βιώνουν το Μαραθώνιο Κρήτης σε όλες του τις διαστάσεις αποτελούν πάντα προτεραιότητά της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Κρήτης.

Επικοινωνία: [email protected] Τ. +30 6932630730».

One thought on “Μαραθώνιος «τέλος» για φέτος στην Κρήτη – Το 2021 η επόμενη διοργάνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook