Marathi Villas: Πυξίδα φιλοξενίας, γαλήνης και ομορφιάς με θέα το απέραντο γαλάζιο στις Σωσωρίδες

marathi-villas-πυξίδα-φιλοξενίας-γαλήνης-και-ομο-1068993

Το Marathi Villas, είναι ένα μαγικό οικογενειακό κτήμα που εδώ και 3 γενιές ανήκει στην οικογένειά Φιλιππάκη, ενώ στις μέρες μας φιλοξενεί 8 κατοικίες και το cafe – restaurant Ψαμάθη.

«Αρχικά υπήρχε μόνο ένα μικρό σπίτι και ο ελαιώνας», μας λέει η κυρία Ιωάννα Φιλιππάκη. «Έπειτα αναπλάσαμε τους χώρους, χωρίς να πειράξουμε το φυσικό κάλλος και δημιουργήσαμε 8 καλαίσθητες μικρές κατοικίες. Πλέον οι κατοικίες αυτές τηρούν όλες τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσουν με άνεση τους επισκέπτες μας.

Στον μικρό χώρο πάνω στη θάλασσα που ονομάστηκε «Ψαμάθη», το συγκρότημα συμπληρώνει το cafe – restaurant που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες του μεσογειακές γεύσεις, φρέσκο ψάρι, καλό κρητικό κρασί και ονειρική ατμόσφαιρα με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Θέα που θυμίζει πίνακα ζωγραφικής και κόβει την ανάσα…

Τα πάντα στο Marathi Villas σε προδιαθέτουν για ψυχική ανάταση, τόσο λόγω της προνομιακής του θέσης, όσο και λόγω της προσπάθειας που γίνεται από τους ίδιους τους  ιδιοκτήτες αλλά και το προσωπικό, τα τελευταία 22 χρόνια.

«Η φιλοξενία που προσφέρουμε στους πελάτες είναι τρόπος ζωής για εμάς. Προσπαθούμε να τον αναπτύξουμε όλο και πιο πολύ και με αυτόν τον τρόπο ελπίζουμε οι επισκέπτες, να οικειοποιηθούν τον χώρο και να θεωρήσουν ότι αυτή είναι η «Ιθάκη» τους, συμπληρώνει η κυρία Φιλιππάκη.

Διεύθυνση:  Παραλία Σωσωρίδες, Μαράθι Ακρωτηρίου, Χανιά, Τηλέφωνο:  28210 66067

Facebook:  https://business.facebook.com/psamathi/?business_id=2135741816479824

Instagram:  https://www.instagram.com/marathivillas/

Website:  https://marathivillas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook