Μαραντόνα: Οργή στην Αργεντινή για την ατάκα του γιατρού του «θα πεθάνει ο χοντρός» | Video

μαραντόνα-οργή-στην-αργεντινή-για-την-1172088

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου από την ιστοσελίδα Infobae με πρωταγωνιστή τον γιατρό του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε.

Το ηχητικό φαίνεται να επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της οικογένειας αλλά και φίλων του Μαραντόνα για ελλιπή ιατρική φροντίδα του Αργεντίνου τις τελευταίες ώρες τις ζωής του, βάσει των οποίων διεξάγονται έρευνες από τις Αρχές.

Συγκεκριμένα στο ηχητικό ο γιατρός του Μαραντόνα ακούγεται να λέει κυνικά στην ψυχολόγο, Αγκουστίνα Κοσάκοβ λίγο πριν ο Ντιέγκο αφήσει την τελευταία του πνοή. «Θα πεθάνει ο χοντρός».

Ο Λεοπόλδο Λούκε κατευθυνόταν οδικώς προς την οικεία του Αργεντινού άσου και ενημερωνόταν από την ψυχολόγο για την προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή το πρωί της 25ης Νοεμβρίου.

Ο γιατρός σε μήνυμα που του στέλνει ο συνεργάτης του (το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται ) προειδοποιώντας τον πως έχει ήδη κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Μαραντόνα είναι νεκρός, απαντά δίχως ίχνος συναισθημάτων, «θα πεθάνει ο χοντρός».

«Είμαι στην εθνική οδό, φαίνεται ότι είναι νεκρός. Φαίνεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Θα πεθάνει ο χοντρός. Πηγαίνω προς τα εκεί», ακούγεται να λέει ο Λούκε.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook