Μανούσος Λιονάκης: Είναι πρωτοφανές, να είναι σε θέσεις αμειβόμενες στο δήμο Χανίων και να κατεβαίνουν με άλλη παράταξη

μανούσος-λιονάκης-είναι-πρωτοφανές-ν-860430

Την ξεκάθαρη στήριξή του στον Τάσο Βάμβουκα εξέφρασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Δήμο Ενεργών Πολιτών», Μανούσος Λιονάκης σε συνέντευξή του στον SUPER FM και στον Δημήτρη Παππά.

Ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων και πρώην Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Μανώλη Σκουλάκη, που είχε απομακρυνθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση την τελευταία πενταετία, επανέρχεται δυναμικά διεκδικώντας την ψήφο των Χανιωτών:

«Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του πολίτη, όπως και στο εργατικό κέντρο, αλλά και με τον Μανώλη Σκουλάκη. Ο δήμος τότε ήθελε πάρα πολλή δουλειά. Ξενυχτούσαμε εκείνες τις ημέρες, με τόσες πολλές αρμοδιότητες που είχαμε.»

Για τους «αναμαζωξιάρηδες» ήταν ξεκάθαρος:

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτούς. Αν κατέβαινε σε αυτές τις εκλογές ο Μανώλης Σκουλάκης, πάλι θα ήμουν μαζί του. Τα Χανιά είναι μια μικρή πόλη και ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει τι γίνεται. Δεν θα έχουμε μέλλον με τέτοια πολιτική ηθική. Μόνο λύπη προκαλούσε αυτό το δημοτικό συμβούλιο. Είναι πρωτοφανές, να είναι σε θέσεις αμειβόμενες στο δήμο Χανίων και να κατεβαίνουν με άλλη παράταξη. Δεν ξέρω πως σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ.»

Για τις συνεργασίες, είναι δεδομένα αναγκαίες:

Μακάρι να υπάρξει η βούληση του χανιώτικου λαού, ώστε να εκλέξει ανθρώπους που μπορούν να συνεννοηθούν, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα ενός δήμου, ο οποίος δεν επηρεάζει μόνο τα Χανιά και τους πρώην καλλικρατικούς δήμους, αλλά και τις άλλες περιοχές του νομού. Τεχνικές υπηρεσίες, η πολεοδομία κλπ εξυπηρετούν και άλλους δήμους.  Όλα αυτά θα πρέπει να μπουν σε μία σειρά και να βγουν άνθρωποι θα μπορούν να συνεννοηθούν. Να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι για τα προβλήματα της πόλης και να προχωρήσουμε.»

Για τα έργα της… τελευταίας στιγμής που κατηγορούν τον δήμαρχο:

«Όποτε και αν γίνονταν αυτά τα έργα θα δημιουργούνταν προβλήματα. Όμως το έργο το χαίρεσαι μετά. Είναι μια πολύ καλή παρέμβαση στην Αποκορώνου, αφού πρέπει να μάθει ο κόσμος οτι δεν πρέπει να παρκάρουμε. Το κυκλοφοριακό δεν πρόκειται να λυθεί αλλιώς. Ο δήμαρχος αποφάσισε να βγάλει τα αυτοκίνητα από 3-4 δρόμους. Οι πολίτες αντιδρούν γιατί θέλουν το αυτοκίνητό τους απ’ έξω.

Κι εγώ έφαγα πολύ «βρησίδι» όταν μπήκε ο δακτύλιος στην παλιά πόλη. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Άλλες πόλεις λειτουργούν διαφορετικά κι έχουν πολύ καλύτερη καθημερινότητα. Ήδη προβλέπονται 32 θέσεις δημοτικών αστυνομικών και αναμένεται η έγκριση από την κεντρική κυβέρνηση. Θα υπάρχει περισσότερη αστυνόμευση, ας μην παρκάρουμε στις αρτηρίες, ας αποκτήσουμε παιδεία και σεβασμό.»

Γιατί στηρίζει τον Τάσο Βάμβουκα:

«Εκτίμησα αρκετά πράγματα στον Τάσο Βάμβουκα. Τον θεωρώ έναν πολύ καλό δήμαρχο, με αξιοπρέπεια, που έχει παρουσιάσει έργο, τη Νέα Χώρα, τη Χάληδων, το στρατόπεδο Μαρκοπούλου, τα 5 εκατ. για την Αγορά, τον σουδιανό δρόμο και ποδηλατόδρομο. Αυτά πρέπει  να τα δει ο χανιώτικος λαός και να τα εκτιμήσει. Ο δήμαρχος πρέπει να στηριχθεί και γι’ αυτό συστρατεύθηκα μαζί του.»

zarpanews.gr

One thought on “Μανούσος Λιονάκης: Είναι πρωτοφανές, να είναι σε θέσεις αμειβόμενες στο δήμο Χανίων και να κατεβαίνουν με άλλη παράταξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook