Μάνος Τσιτσιριδάκης: «Το βασικό είναι να γυρίσει ο κόσμος στο σπίτι του, το ΠΑΣΟΚ»

μάνος-τσιτσιριδάκης-το-βασικό-είναι-1692588

Κάλεσμα για στήριξη στο ΠΑΣΟΚ σε όποιον έχει ψηφίσει το κόμμα «έστω και μία φορά» απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων, Μάνος Τσιτσιριδάκης που φιλοξενήθηκε το πρωί στο ZARPRA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά.

«Το βασικό είναι να γυρίσει ο κόσμος στο σπίτι του που το σπίτι του είναι το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνα κεντρώα δύναμη και προοδευτική η οποία μπορεί να κάνει πάλι τις μεγάλες τομές. Έφτιαξε το ΕΣΥ, έφτιαξε το ΑΣΕΠ, έκανε συνταγματικό το ελεγκτικό συνέδριο, ίδρυσε ανεξάρτητες Αρχές, έκανε τομές που διασφαλίζουν ότι η Ελλάδα θα πάει μπροστά» σημείωσε.

«Γι’ αυτό κι εμείς ως ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ λέμε να φτιάξουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος με πολλή δουλειά. Ξεκινάμε την δουλειά προεκλογικά για να είμαστε έτοιμοι μετεκλογικά, ν’ αλλάξουμε τη χώρα. Η δική μας η γενιά που πέρασε τα πάνδεινα, η δική μας η γενιά που βρέθηκε στον πάτο, που είδε τι σημαίνει να μην υπάρχει τίποτα και να ψάχνεις την ζωή σου σ’ ένα χάρτη για να δεις ποια χώρα σου ταιριάζει για να πας να μείνεις, ήρθε η στιγμή να βγει μπροστά, να δουλέψει και να αλλάξει τη χώρα. Έχουμε συνείδηση και ενσυναίσθηση ξέρουμε ότι θα κάνουμε και λάθη όπως λάθη έκαναν και οι προηγούμενοι» σημείωσε.

Κάτοχος Διδακτορικού στη Νομική Σχολή στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο κ. Τσιτσιριδάκης, μιλά εκ μέρους μιας γενιάς που έμαθε ότι πρέπει να επιλέγει και δεν μπορεί να τα έχει όλα: «Το 2013 πήρα την άσκηση επαγγέλματος στην Αθήνα αλλά επέλεξα να συνεχίσω τις σπουδές. Δεν είμαστε η γενιά που μπορεί να τα έχει όλα. Εγώ διάλεξα τις σπουδές γιατί θεώρησα ότι αυτό είναι κάτι που μπορούσε να δώσει καλύτερη προοπτική στην ζωή μου. Έβλεπα συναδέλφους που πήγαιναν ασκούμενοι για 400 και 500 ευρώ και λέγαμε καλά είναι.» σημείωσε ενώ ερωτηθείς σχετικά με το κατά πόσο η αναπηρία του στάθηκε εμπόδιο στην άσκηση του επαγγέλματος, παραδέχτηκε πως όντως βρήκε πόρτες κλειστές.

«Για να καταφέρεις να κάνεις δυο πράγματα στη ζωή σου κάποια πράγματα πρέπει να τα περνάς στο ντούκου, να τα προσπερνάς και να συνεχίζεις μπροστά» τόνισε ότι πρώτα από όλα στη ζωή μας έτσι προχωράμε ,μπροστά, να βάζουμε τα δύσκολα πίσω» ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Αισθάνομαι πολύ δυνατός για το αύριο, θα είμαι περήφανος αν δω αυτή τη χώρα να αλλάζει.

Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, έχω κάνει το σχέδιο της ζωής μου για τα επόμενα χρόνια, δεν περιμένω να μπω στην πολιτική για να φτιάξω σχέδιο ζωής. Και η ιδιωτική ζωή είναι ωραία και ο κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεισφέρει από το μετερίζι του» υπογράμμισε.

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ένα άτομο με αναπηρία, εν προκειμένω οι τυφλοί, τόνισε πως σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά έχουν γίνει αρκετά πράγματα τα τελευταία χρόνια:

«Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά πιστεύω ότι θα γίνει αυτό που πρέπει. Αυτό που θέλω να πω είναι τα άτομα με αναπηρία να έχουν αισιοδοξία και θέληση να βγουν έξω ακόμα κι αν είναι αντίξοες οι συνθήκες. Σίγουρα ο κόσμος βοηθάει πολύ και ευτυχώς σιγά – σιγά τα πράγματα βελτιώνονται.»

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με την συνέντευξη:

&

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook