Μάνος Παπαγιάννης: Σε κατάσταση σοκ μετά την άγρια δολοφονία στην καφετέριά του στο Περιστέρι!

μάνος-παπαγιάννης-σε-κατάσταση-σοκ-με-897731

Μια δολοφονία που θυμίζει ταινία θρίλερ. Νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019, στην καφετέρια που διατηρεί ο γνωστός ηθοποιός, Μάνος Παπαγιάννης, μαζί με την σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Αγγελική Δαλιάνη, στο Περιστέρι, ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα. Δράστης και θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι. όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια στην οδό Περικλέους στο Περιστέρι.

Για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία ο ένας από τους δύο έφυγε από την καφετέρια και επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα όπλο στο χέρι. Φέρεται να πυροβόλησε τον δεύτερο άνδρα, με αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν πως άκουσαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς, οι όποιοι είχαν στόχο το κεφάλι του θύματος!

Στο σημείο που διατηρεί την επιχείρησή του ο Μάνος Παπαγιάννης έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Αττικό νοσοκομείο.

Το newsit.gr επικοινώνησε με την κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορο του γνωστού ηθοποιού, η οποία ενημερώθηκε για το αιματηρό περιστατικό στο Περιστέρι και τόνισε ότι -όπως είναι απολύτως λογικό- ο πελάτης της, Μάνος Παπαγιάννης και η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, είναι συγκλονισμένοι.

Στην συνέχεια τόνισε: «Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, με τον άνθρωπο που έπνιξε έναν συνάνθρωπό του με μία σακούλα, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και να υπάρξει μια καταστολή της εγκληματικότητας«.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook