Μανώλης Σκουλάκης: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Συνέντευξη στον Δημήτρη Παππά το 2003

μανώλης-σκουλάκης-ο-άνθρωπος-πίσω-από-905076

Γιατρός και πολιτικός. Πρώτος βουλευτής Χανίων για πολλά χρόνια, υφυπουργός και αναπληρωτής υπουργός Υγείας αλλά και Δήμαρχος Χανίων.

Ο Μανώλης Σκουλάκης ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από περίπου 10 μέρες, είχε μία σημαντικότατη επαγγελματική πορεία η οποία άφηνε πολλές φορές στην άκρη την ανθρώπινη πλευρά του, αυτή που κατάφεραν να γνωρίσουν όχι μόνο οι στενοί του φίλοι και συνεργάτες, αλλά και οι απλοί άνθρωποι που βοήθησε με όποιον τρόπο μπορούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Ανάμεσα στις πολλές συνεντεύξεις που είχε δώσει για θέματα επικαιρότητας, της αρμοδιότητάς του αλλά και για την πολιτική γενικότερα, ο Μανώλης Σκουλάκης τον Ιανουάριο του 2003 βρέθηκε καλεσμένος του Δημήτρη Παππά στο στούντιο της τηλεόρασης Κύδων.

Δείτε αποσπάσματα από την μοναδική ίσως συνέντευξη στην οποία μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στον Πλάτανο, για την τόσο στενή σχέση που κατάφερε να χτίσει με τους Χανιώτες, για την αγαπημένη του οικογένεια και άλλες πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του.

Για τον Μανώλη Σκουλάκη μιλούν κατά σειρά, Κώστας Γείτονας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Δημήτρης Κρεμαστινός, δύο από τις κόρες του αλλά και η αγαπημένη του σύζυγος Πόπη Ξηρουχάκη η οποία έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2018.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook