Μανώλης Ροδιτάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που ήρθε από την Ουαλία για να τρέξει στον μαραθώνιο για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

μανώλης-ροδιτάκης-ο-χανιώτης-γιατρός-1320702

Στο Zarpa Radio 89,6 και στην Ανδρονίκη Κοκοτσάκη μίλησε ο Χανιώτης οδοντίατρος Μανώλης Ροδιτάκης που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ουαλία της Μ. Βρετανίας και στηρίζει τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων μέσα από την συμμετοχή του στους μαραθώνιους της Αθήνας αλλά και του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ροδιτάκης πήρε μέρος το 2019 στον μαραθώνιο του Λονδίνου συγκεντρώνοντας 3000 ευρώ για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στην Βρετανία είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο οι δρομείς να τρέχουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ουσιαστικά υπάρχουν φίλοι, μικροί ή μεγάλοι χορηγοί που σπονσοράρουν τους δρομείς με απώτερο στόχο τόσο την ευαισθητοποίηση του κοινού, όσο και την οικονομική στήριξη κοινωνικών δομών.Ο Μανώλης Ροδιτάκης μέσα από την συμμετοχή του στον μαραθώνιο της Αθήνας θέλει να περάσει το μήνυμα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Ειδικά για την ΕΛΕΠΑΠ ανέφερε ότι προσφέρει σημαντικό έργο πολλά χρόνια τώρα σε παιδιά που έχουν κινητικές και νοητικές αναπηρίες και μάλιστα είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό προσφέροντας θεραπείες, οι οποίες είναι χρόνιες και ακριβές.

Η γνωριμία του ίδιου με την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων μετράει πολλά χρόνια από τότε που την δομή διηύθυνε ο αείμνηστος Γιώργος Μανουσέλης.

Ευχήθηκε μάλιστα φέτος ο στόχος του να βοηθήσει οικονομικά την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων να επιτευχθεί, βάζοντας κι εκείνος το δικό του λιθαράκι στο σημαντικό έργο της συγκεκριμένης δομής. Ο Μανώλης Ροδιτάκης αισιοδοξεί ότι φέτος θα συγκεντρωθούν 2000 ευρώ για την ΕΛΕΠΑΠ Χανίων.

Μαζί με τον αδελφικό του φίλο Παύλο Τάτση, Χανιώτη που ζει στην Ιταλία και ταξίδεψε Αθήνα για να τρέξουν μαζί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook