Μανώλης Φραγκάκης: «Άδωνι, ούτε να το σκέφτεσαι. Όχι στο όνομά μου»

μανώλης-φραγκάκης-άδωνι-ούτε-να-το-σκ-1272955

Το μήνυμα του Μανώλη Φραγκάκη για τον εμβολιασμό, άγγιξε πολλούς. Μέσα ενημέρωσης, αναδημοσίευσαν την ανάρτηση του γιατρού, κάτι που όπως αναφέρει σε επόμενη ανάρτηση τον έκανε χαρούμενο.

Μέχρι που η κοινοποίηση έφτασε στα χέρια του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μάλιστα, τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Κι αυτό εξόργισε τον κ. Φραγκάκη.

Ο ίδιος απαντά στον Υπουργό πως «δεν μπορεί να επικαλείται για αυτά που θέλει να πει, ούτε εμένα ούτε κανέναν από τους υγειονομικούς των οποίων τη ζωή και το έργο περηφανευόταν ότι δυσκόλεψε κατά την καταστροφική θητεία του στο υπουργείο Υγείας».

Ολόκληρη η δημοσίευσή του Μανώλη Φραγκάκη: 

«Χθες αρκετοί άνθρωποι μπήκαν στη διαδικασία να κοινοποιήσουν και να αναπαράξουν ένα κείμενο που έγραψα σχετικά με την ανάγκη να συζητήσουμε για τον εμβολιασμό και την ανάγκη να σταματήσουν να διακινούνται τερατώδεις φήμες γύρω από αυτόν, φήμες που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα.

Για τους συντριπτικά περισσότερους από αυτούς νιώθω χαρά, γιατί καταλαβαίνω ότι αυτό που έγραψα άγγιξε αρκετό κόσμο που θέλησε να το μοιραστεί είτε γιατί τον εξέφραζε είτε γιατί θεώρησε ότι μπορεί να είναι πειστικό για ανθρώπους που εξακολουθούν να είναι δικαίως φοβισμένοι ή μπερδεμένοι.

Όχι για όλους όμως.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο υπουργός που επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας έκλεισε έξι νοσοκομεία, φωνάζοντας κιόλας ότι δεν πρέπει να του κλέψει την ιδέα η τρόικα γιατί η ιδέα ήταν δική του.

Ο υπουργός που επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας είχαμε κουμπαρά στο δωμάτιο των γιατρών του ΤΕΠ, για να αγοράζουμε γάντια από το απέναντι φαρμακείο.Η πρόταση μου σε κάθε κ. Γεωργιάδη είναι να εκμεταλλευτεί αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για τη δημόσια υγεία για να σωπάσει.

Αν όμως δεν το επιθυμεί, κάτι που προφανώς είναι δικαίωμα του, ας γνωρίζει ότι δεν μπορεί να επικαλείται για αυτά που θέλει να πει, ούτε εμένα ούτε κανέναν από τους υγειονομικούς των οποίων τη ζωή και το έργο περηφανευόταν ότι δυσκόλεψε κατά την καταστροφική θητεία του στο υπουργείο Υγείας.

Αν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια, ερπετά και χαράγματα, δεν είναι γιατί γεννήθηκαν συνωμοσιολόγοι.

Είναι γιατί κάποιοι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη τους στέρησαν την άμεση πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγεία, την ενημέρωση και την κατοχύρωση της σχέσης εμπιστοσύνης με το σύστημα υγείας και τους γιατρούς.

Αδωνι, ούτε να το σκέφτεσαι.

Όχι στο όνομά μου.

Όχι στο όνομά μας.»

zarpanews.gr

8 thoughts on “Μανώλης Φραγκάκης: «Άδωνι, ούτε να το σκέφτεσαι. Όχι στο όνομά μου»

  1. Το να μην επιτρέπεις να επικαλείται κάποιος μια δημόσια δήλωσή σου είναι γελοίο κύριε Φραγκάκη. Κατανοητή η προσπάθειά σου να κάνεις αντιπολίτευση, αλλά αν αυτός είναι ο σκοπός σου καλύτερα να ακολουθήσεις τις μεθόδους του Πολάκη.

  2. Δεν καταλαβαινει το αγορακι, οτι το επιπεδο του ειναι επιπεδο μπουμπουκου, οτι μιλανε την ιδια γλωσσα, οτι εκφραζουν την ιδια νοοτροπια και πως χειριζονται την ιδια στρατηγικη.
    Τα ιδια εισαστε, θα επρεπε να καμαρωνεις γιατρουδακι, σε διαλεξε ο Μπουμπουκος!

  3. Έχω την τύχη να γνωρίζω προσωπικά τον κ. Φραγκάκη, ο οποίος είναι ένας πραγματικά ακέραιος άνθρωπος, απόλυτα ταγμένος στο ιατρικό λειτούργημα που έχει επιλέξει να υπηρετεί. Η ανάρτηση που έκανε ήταν πολύ σωστή. Δεν είναι δυνατό, ατομικές αναρτήσεις ιατρών, να εργαλειοποιούνται από πολιτικά πρόσωπα για την αποκόμιση κομματικού οφέλους. Δεν είναι ζήτημα κομματικής προτίμησης. Είναι ζήτημα αρχής. Πόσο μαλλον όταν ο κ. Γεωργιάδης έχει υπάρξει στο παρελθόν και Υπουργός Υγείας με μία θητεία που ταυτίστηκε με την οικονομική εξαθλίωση των νοσοκομείων. Προσωπικά, το βρίσκω απόλυτα εύλογο να θέλει να πάρει αποστάσεις ο κ. Φραγκάκης. Μπράβο και πάλι μπράβο!!

    1. Ας τον προβληματίσει το γεγονός ότι του λέει μπράβο ο Άδωνις. Δεν είναι μόνο θέμα συνωμοσιολογίας οι νέες θεραπείες και οι νέες τεχνολογίες αλλά υπάρχει και αντίλογος με επιστημονικά δεδομένα δημοσιευμένα σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά. Μόνο ντροπή για το λιβελογραφημα που στοχοποιεί τον απλό κόσμο.

    2. Αν είσαι ταγμένος στο ιατρικό λειτούργημα δεν εναντιώνεσαι στην αναδημοσίευση μιας σωστής ιατρικά ανάρτησης απλώς και μόνο επειδή αυτός που την αναδημοσιεύει είναι αντίθετος πολιτικά από εσένα ή έκανε στο παρελθόν κάτι που έκρινες λάθος. Του λες ευχαριστώ που προωθεί την ανάρτησή σου σε 300 χιλιάδες ακόλουθους. Ή, έστω, δεν κάνεις τίποτα.

  4. Από τις πρώτες δύο αναρτήσεις φαίνεται η «συγγένεια» των δύο πολιτικών χώρων. Μπορεί να αλληλοκαρφώνονται για τις ψήφους του κοσμάκη στα δεξιά, αλλά η ουσία είναι η ίδια και αποδεικνύει ότι αυτό που έλεγε ο Μπουμπούκος ότι οι αντεμβολιαστές πρόσκεινται στην πλειοψηφία τους στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια μ@λ@κί@ που μόνο αυτός μπορεί να ξεστομίσει. Κατά τα άλλα, για την πρώτη ανάρτηση, γελοίο είναι να θεωρείς κάθε αντίθετη εμπεριστατωμένη γνώμη αντιπολίτευση. Από την άλλη ο Πολάκης μπορεί να έχει το δικό του τρόπο να εκφράζεται, αλλά προτιμώ έναν επιστήμονα που λέει αλήθειες και δεν κρατάει τα προσχήματα, από έναν «άριστο» που με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου. Για την δεύτερη άποψη, δεν κάνει ο τρόπος που εκφράζεται τον άντρα, αλλά το αν αυτά που λέει έχουν ουσία ή είναι κουραφέξαλα. Το να χαρακτηρίζει έναν επιστήμονα γιατρουδάκι, προκαλεί θυμηδία όταν προέρχεται από κάποιον που δεν είναι σε θέση να κρίνει επαγγελματικά τον άλλο.

  5. Θέατρο των δυο σουργελων, ο γιατρακος κάνει κολωτουμπες γιατί επιτέλους κάποιος πολιτικός, (εστω και σούργελο ), έδωσε σημασία στην αφάνεια του, και το άλλο λαμόγιο βρήκε την ευκαιρία που του έδωσε με το γλύψιμο ο πεσμένος στα τέσσερα γιατράκος

  6. Ο κος Φραγκακης είναι εξαίρετος γιατρός. Όμως τελευταία φαίνεται πολύ πιο έντονα ότι πολιτικοποιείται. Ας προσέξει λιγάκι. Εξάλλου όταν κάνει Κάποιος δημόσιες αναρτήσεις, ο οποιαδήποτε μπορεί να τις αναπαραγάγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook