Μανώλης Δερμιτζάκης: Προτείνει «κόφτη» στα sms ως λύση για ουρές – συνωστισμό

μανώλης-δερμιτζάκης-προτείνει-κόφτ-1143617

Το ενδεχόμενο δημιουργίας κόφτη στο SMS με τον αριθμό 2, προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματικό το μέτρο και να αποφευχθούν οι εικόνες συνωστισμού και οι ουρές που δημιουργήθηκαν χθες Σάββατο έξω από καταστήματα, προτείνει ο καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης.

«Θα πρέπει να μπει κόφτης, αν γίνει κατάχρηση που βγαίνει από το σχεδιασμό της επιτροπής. Όταν αντί για 2 ώρες κάποιος είναι έξω 6 ώρες, αλλάζει τα όσα είχαμε σχεδιάσει, και αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσης» διευκρίνισε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ.

Ωστόσο ο κ. Δερμιτζάκης επισήμανε ότι είναι αισιόδοξο ότι «ο κόσμος φορούσε σχεδόν 100% μάσκα, κάτι που δεν το είχαμε δει παλιότερα. Τηρούνταν σχεδόν 100% τα μέτρα στα καταστήματα, αλλά θα ήταν κάλο ο κόσμος να φεύγει όταν βλέπει συνωστισμό. Όμως δεν ανησυχεί τόσο πολύ γιατί ήταν έξω και φορούσαν μάσκα.

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων ο καθηγητής δε φάνηκε ανήσυχος, καθώς όπως είπε δεν αναμένεται αυτό να παίξει ρόλο στη μετάδοση του ιού.

«Δεν ανησυχώ τόσο πολύ για τα σχολεία. Και τώρα που δεν πάνε τα παιδιά μη νομίζουμε ότι δεν έχουν συμμετοχή σε μεταδόσεις. Προτιμώ να συναντιούνται σε ελεγχόμενο περιβάλλον με μάσκες και μέτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφορικά με τα εμβόλια σημείωσε πως στόχος της επιτροπής είναι να εμβολιαστεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος σε όσο γίνεται λιγότερο διάστημα.

Πηγή: topontiki.gr

One thought on “Μανώλης Δερμιτζάκης: Προτείνει «κόφτη» στα sms ως λύση για ουρές – συνωστισμό

  1. Άλλος ένας « άριστος» ανθέλληνας στόκος από αυτους που βρήκαν ευκαιρεια να βγάλουν το κόμπλεξ του Ελληναρα που κρύβουν μέσα τους ενάντια στο κόσμο που πλήρωσε για να τους σπουδάσει ! Καθίκια με διπλώματα, ανθρωπάκια ερπετά που μόνο νέες τιμωρητικές και φασιστικές μεθόδους μπορούν να εκφράσουν στο άρρωστο μυαλό τους ! Κανείς μια ιδέα υπέρ των Ελλήνων, κανείς μια λύση στην τεχνητή τραγωδία που έχουν ρίξει τον Ελληνικό λαό μόνο το δάγκωμα του φιδιού αφού το ζεστάναμε στις μασχάλες μας ! Αχρείοι, ανθελληνες, επιστήμονες του κωλου !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook