Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και φέτα

μανιτάρια-γεμιστά-με-σπανάκι-και-φέτα-1453477

Εύκολο και πεντανόστιμο ορεκτικό

Υλικά

20 μανιτάρια μεσαίου μεγέθους

1 κ. σ. βούτυρο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

4 φλ. τσαγιού φρέσκο ​​σπανάκι

220 γρ. τυρί κρέμα

Αλάτι, πιπέρι

1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά

1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.

Βήμα 2

Αφαιρέστε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τοποθετήστε το πάνω μισό σε ένα ταψί και ψιλοκόψτε τους μίσχους.

Βήμα 3

Σε ένα τηγάνι λιώστε το βούτυρο και προσθέστε τα κοτσάνια και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Ανακατέψτε και σοτάρετε για 2 λεπτά. Προσθέστε το σπανάκι και μαγειρέψτε μέχρι να μαραθεί.

Βήμα 4

Προσθέστε το τυρί κρέμα, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί κρέμα και να ενωθούν όλα καλά.

Βήμα 5

Με ένα κουτάλι της σούπας γεμίστε τα μανιτάρια με το μείγμα του σπανακιού.

Βήμα 6

Ανακατέψτε σε ένα μπολ την τριμμένη φρυγανιά και την παρμεζάνα και πασπαλίστε τα γεμιστά μανιτάρια.

Βήμα 7

Ψήστε για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το τυρί.

 

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook