Μανικιούρ ombre: Επτά ιδέες για να το δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν

μανικιούρ-ombre-επτά-ιδέες-για-να-το-δοκιμά-1537494

Τα ombre νύχια, εκτός του ότι αποτελούν τάση στο χώρο του μανικιούρ, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να απογειώσετε το καθημερινό σας μανικιούρ. Είτε επιμένετε στις φωτεινές αποχρώσεις είτε προτιμάτε τους πιο σκούρους τόνους εμπνευσμένους από το φθινόπωρο, αυτά τα κομψά σχέδια ταιριάζουν σε κάθε γούστο και περίσταση.

Φυσικό ombreΧρησιμοποιήστε ένα nude χρώμα που να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας και λευκό βερνίκι για ένα θολό εφέ γαλλικού. Αυτό είναι ένα look για όλο το χρόνο που λειτουργεί εξίσου καλά τόσο για επίσημες περιστάσεις όσο και για κάθε μέρα, αλλά και ο πιο φυσικός και ουδέτερος τρόπος για να υιοθετήσετε κι εσείς μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις μανικιούρ για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Ombre στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Δημιουργήστε αυτή την όμορφη εμφάνιση εμπνευσμένη από το ηλιοβασίλεμα, επιλέγοντας δύο ζεστούς πορτοκαλί και κίτρινους τόνους για να αναμειχθούν πάνω από το ουδέτερο χρώμα της βάσης σας. Ξεκινήστε με την πιο σκούρα απόχρωσή και προχωρήστε προς την πιο ανοιχτή για τις άκρες.

Χρυσό ombre

Ψάχνετε για κάτι πιο λαμπερό όσο πλησιάζει η εορταστική περίοδος; Αυτό το χρυσό ombre είναι απίστευτα κομψό και θα δείχνει πανέμορφο όταν συνδυαστεί με χρυσά κοσμήματα. Και το καλύτερο είναι ότι χρειάζεστε μόνο ένα χρώμα βερνικιού νυχιών. Αφήστε το φυσικό σας νύχι να ξεπροβάλλει στο κάτω μέρος και ολοκληρώστε με ένα γυαλιστερό top coat.

Κάθετο όμπρεΠοιος λέει ότι το ombre πρέπει να είναι μόνο οριζόντιο; Δημιουργήστε ρευστότητα σε όλα τα χέρια αναμειγνύοντας το βερνίκι κάθετα. Αν είστε έτοιμες για μια επιπλέον πρόκληση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αντίθετη γαλλική άκρη ανταλλάσσοντας τη χρωματική διαβάθμιση στις άκρες των νυχιών σας.

Ombre με nail art

Το καλύτερο στοιχείο για τα ombre νύχια είναι ότι μπορούν να είναι τόσο τολμηρά ή τόσο υποτονικά όσο σας αρέσει. Αν σας αρέσουν τα περίπλοκo nail arts στα νύχια σας, λοιπόν, κρατήστε το ombre σας απαλό και ελαφρύ για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για σχήματα και μοτίβα.

Ματ ombre

Το ματ φινίρισμα στο συγκεκριμένο ματ ombre μανικιούρ δίνει στα άκρα σας μία ξεχωρσιτή εικόνα. Για να πετύχετε αυτή τη μοναδική υφή, δοκιμάστε να εφαρμόσετε ένα ματ top coat αφού στεγνώσει καλά το βερνίκι σας.

Γυαλιστερό ombre

Τα γυαλιστερά νύχια, γνωστά και ως glazed donuts, αποτελούν δημοφιλή επιλογή και μία από τις μεγαλύτερες φθινοπωρινές τάσεις στο μανικιούρ λόγω της μινιμαλιστικής αλλά και ταυτόχρονα γοητευτικής εικόνας τους. Απογειώστε το στυλ συνδυάζοντάς το με ένα διακριτικό ombre για να κάνετε τα νύχια να φαίνονται εντυπωσιακά, αλλά και υγιή

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook