Μαμουλάκης: Πόρτα από Καραμανλή στην πρόταση της Περιφέρειας Κρήτης για νέα χάραξη του δρόμου Ηρακλείου – Αεροδρομίου Καστελλίου

μαμουλάκης-πόρτα-από-καραμανλή-στην-π-1415008

Συζητήθηκε το πρωί της Παρασκευής 10/6 η Επίκαιρη Ερώτηση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών για τα προβλήματα της οδικής σύνδεσης του Αεροδρομίου Καστελλίου με τον ΒΟΑΚ.

Ο Χάρης Μαμουλάκης, ζήτησε το Υπουργείο να κάνει αποδεκτή την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, με την οποία ζητούσε να γίνουν αλλαγές στην υφιστάμενη χάραξη του δρόμου ΒΟΑΚ – Αεροδρομίου Καστελλίου, για να μην προκληθούν βλάβες στο περιβάλλον και σε αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, καθώς και ζητήματα ασφαλείας για τους χρήστες του δρόμου. Παράλληλα, ο Χάρης Μαμουλάκης επεσήμανε ότι η τρέχουσα πληθωριστική κρίση ανεβάζει το δυνητικό κόστος του έργου σε επίπεδα που θέτουν υπό αμφισβήτηση την ίδια την βιωσιμότητά του με την υφιστάμενη χάραξη.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση αλλαγής της χάραξης, επικαλούμενος τυχών καθυστερήσεις που θα προκύψουν από την ενσωμάτωση της πρότασης της τοπικής κοινωνίας και των εκπροσώπων της.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook