Μαμουλάκης: Αδικημένη η Κρήτη από τις αγροτικές ενισχύσεις – Στη Βουλή οι προτάσεις της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών

μαμουλάκης-αδικημένη-η-κρήτη-από-τις-α-1494360

Τις αδικίες που έχει υποστεί η Κρήτη και οι παραγωγοί της από την ακολουθούμενη πολιτική ενισχύσεων, όπως καταγράφεται σε επιστολή διαμαρτυρίας της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης, αναδεικνύει με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομικών, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή των Βουλευτών Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή της Οργάνωσης, οι παραγωγοί της Κρήτης έχουν αδικηθεί τα τελευταία χρόνια γι’ αυτό και ζητούν την παύση διεκδίκησης της επιστρεπτέας προκαταβολής από το κράτος, την ενίσχυση των παραγωγών βάσει των τιμολογίων των φυτοφαρμάκων, των λιπασμάτων και των ζωοτροφών καθώς και την επιστροφή του πετρελαίου με βάση την έκταση και την καλλιέργεια.

Οι Βουλευτές ζητούν από την Κυβέρνηση να απαντήσει σχετικά με το εάν πρόκειται να ικανοποιήσει τα παραπάνω αιτήματα. (Προτάσεις της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης.)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook